USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцьком марширувала «антиалкогольна» демонстрація. ФОТО

22 Вересня 2011 11:33
Більше сотні молодих громадських активістів і студентів місцевих вузів узяли участь у марші здорової молоді 21 вересня – лучани крокували вулицями обласного центру з гаслами: «Не будь залежним – світ безмежний», «Кури, бухай – помирай!», «Твереза людина – могутня Україна», «Революція», «Алкоголю – ні, тютюну – ні, наркотикам – ні».
Учасники ходи, скандуючи, прямували від Театральної площі до Київського майдану. Представники молоді передали звернення до працівників ОДА, в якому йдеться про вимоги: збудувати або відреставрувати спортивні майданчики, велосипедні та бігові доріжки, посилити контроль продажу тютюну та алкоголю.
«Ми повинні показувати молодшому поколінню, що здорове життя є кращим. Показувати на власному прикладі», - каже учасник ходи Богдан Бальбуза.
Під стінами облдержадміністрації учасники акції, безпосередньо вихованці боксерського клубу «Золота рукавичка», знищили макет паперової пачки цигарок і пляшку горілки, в такий спосіб зобразивши своє ставлення до шкідливих звичок.
«У рамках маршу ми спробували об’єднати різні середовища здорової молоді, для того, щоб показати, що здорова молодь в Луцьку є, що здоровим бути модно. Участь у ході беруть не лише учасники громадських організацій, а й люди із різних неформальних середовищ: велосипедисти, боксери, ультрас», - каже одна із організаторів маршу Мая Москвич.
Організувала акцію Волинська обласна молодіжна громадська організація «Національний Альянс».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
911 Показати IP 22 Вересня 2011 12:30
Молодці! Приємно було бачити, як крокує молодь ЗА ЗДОРОВ’Я! Не на пиво чи лонгери, а свідомо йдучи задля здорового способу життя. Дякую організаторам!
анонімус Показати IP 22 Вересня 2011 14:38
911, ти сліпий? "Організувала акцію Волинська обласна молодіжна громадська організація «Національний Альянс»."
Лучанин Показати IP 22 Вересня 2011 16:19
До відома попереднього коментатора, акція була вільна від будь-якої політичної символіки і носила суто громадський характер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus