USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькрада не погодила межі ділянок для російського «Укрсоцбанку»

23 Грудня 2017 14:20
Не підтримувати проекти рішень про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок комунальної власності для банку, який нещодавно став власністю російського «Альфа Банку», вирішили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ї сесії Луцької міськради 22 грудня.

На розгляд депутатів винесли два питання про надання згоди ПАТ «Укрсоцбанк» на відновлення меж земельних ділянок комунальної власності на вулиці Данила Галицького, 14 та Шопена, 22а.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що земельні ділянки перебувають у користуванні ПАТ «Укрсоцбанк», яке оформило державні акти на право постійного користування. Зараз банку необхідно внести земельні ділянки в реєстр, щоб розробити технічну документацію.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що нещодавно ПАТ «Укрсоцбанк» стало частиною російського «Альфа Банку», тому під час голосування варто звернути на це увагу.

У підсумку, депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus