USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада звернеться до президента щодо цін на газ

24 Жовтня 2018 12:24
Луцька міська рада скерує звернення до президента щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення цін на газ.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 24 жовтня.

Голова комісії Андрій Козюра пригадав, що в Україні близько 82 % населення знаходиться за межею бідності.

«Підвищення цін на газ і відповідне підвищення тарифів для населення, в чому автоматично звинувачуватимуть нас (міську раду, – ВН), призведе до ще більшого зубожіння населення», – сказав Андрій Козюра.

Тому на черговій сесії міськради депутати планують скерувати звернення до президента, аби він не допустив підвищення цін на газ для населення.

Комісія підтримала проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 24 Жовтня 2018 14:24
Звертайтесь тепер хоть до іспанського льотчика. По майданам більше скачіть, фото в вишиванках викладайте регулярно, а саме головне - вірте всьому що кажуть перед виборами. Тоді стопудово життя наладиться вже завтра.
хехъ Показати IP 24 Жовтня 2018 17:02
думав, у них там вистачить здорового глузду ...
Просто дописувач Показати IP 24 Жовтня 2018 20:31
Яке відношення має президент до ціни на газ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus