USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькрада звернулися до ВР щодо деструктивного руху ЛГБТ та інституту реєстрових партнерств

31 Березня 2023 15:01
Луцькі депутати ухвалили звернення до Верховної Ради України щодо недопущення знищення національних цінностей та прийняття законопроєкту № 9103 «Про інститут реєстрованих партнерств», який фактично є етапом визнання одностатевих шлюбів.

Про це стало відомо під час засідання 43-ї сесії Луцької міської ради.

У зверненні йдеться про нападки на дві визначальні суспільні цінності українців: національне та родинне виховання. На переконання авторів звернення, основою національного виховання є гуманітарні дисципліни в навчальних закладах, що формують національний світогляд: українська мова, українська література, історія України. Однак різні міністри освіти проводили політику денаціоналізації освіти.

Окрім того, автори звернення вважають абсолютно неприпустимим ухвалення закону про інститут реєстрованих партнерств, адже це суперечить чинному сімейному кодексу. На їхнє переконання, неприйняття закону припинить вкрай агресивну риторику і поведінку ЛГБТ-спільнот, що брутально посягають на гармонійні взаємини межи двома статями в українському суспільстві.

Текст звернення подаємо без змін:

Національно-визвольна московсько-українська війна мала б максимально зосередити українське суспільство на перемозі над московським ворогом та ухваленні відповідних законів, зорієнтованих на посилення фронту і тилу водночас. Натомість спостерігаємо вкрай загрозливі дві основні тенденції, що не лише підважують чи віддаляють нашу перемогу над москвою, але ідеологічно знищують та морально розбещують українське суспільство. Йдеться про нападки на дві визначальні суспільні цінності: національне та родинне виховання.

1. Основою національного виховання є гуманітарні дисципліни в навчальних закладах, що формують національний світогляд: українська мова, українська література, історія України. Починаючи від міністра освіти регіонала Д. Табачника і до продовження його лінії підриву національної освіти в діях післямайданних міністрів освіти і науки С. Квіта та Л. Гриневич до теперішнього міністра освіти О. Лісового під основним прицілом стали саме ці предмети. Якщо перший переписував підручники з історії України за московськими лекалами, то наступники своїми Наказами скасували обов’язковість української мови та історії України у вишах. А далі вилучили українську літературу з комплексного тексту на ЗНО для абсолютної більшості спеціальностей. Продовжуючи політику денаціоналізації освіти, у лютому 2023 року, за ініціативи міністра освіти Шкарлета Сергія, депутати Верховної Ради підтримали рішення про вилучення історії України як обов’язкового предмета під час складання національного мультипредметного тесту для вступу до закладів вищої освіти. Тобто в час війни денацифікацію українців здійснює не лише путін та росія, а Міністерство освіти і науки разом із Верховною Радою.

2. Родинне виховання на основі традиційних цінностей – це запорука сильної нації, де діти як наступність поколінь – основа мотивації захищати свій дім зі зброєю в руках. Поза тим вже понад п’ять років у Міністерстві освіти і науки України працює так звана антидискримінаційна експертиза шкільних підручників, що пропагує в освіті гендерну ідеологію, яка руйнує здоровий психосексуальний розвиток дітей, та просуває ідеї ЛГБТ-руху в українські заклади освіти.

У день, коли в Михайлівському Золотоверхому соборі прощалися з українськими героями-розвідниками, що були відвертими антагоністами деструктивного руху ЛГБТ, – в інформпросторі з’являється епатажна новина: народний депутат від фракції «Голос» Інна Совсун пропонує законопроєкт про цивільні партнерства, які названо сімейним союзом (!), що неминуче матиме правові наслідки, подібні до сімейних. Як свідчить світова практика, запровадження «партнерств» – це лише етап на шляху до визнання одностатевих шлюбів. Гомосексуальний порядок денний, автори законопроекту, маніпулятивно й агресивно протиставляють «pociйським скрєпам і совковому світогляду», прирівнюючи таким способом противників гомосексуалізму до проросійських елементів. Такими, за логікою депутатки від партії «Голос», є сотні тисяч українських чоловіків та жінок, що жертовно віддають своє життя за суспільство з традиційними сімейними цінностями, які є основою здорової нації. Пропозицію надати державне визнання гомосексуальним союзам вона лукаво ототожнює з турботою про армію. Мовляв, якщо навіть мізерна кількість гомосексуалістів є у Збройних Силах, то держава має виконувати вимоги ЛГБТ… Так можна і пристати на вимоги педофілів та наркоманів.

Вважаємо абсолютно неприпустимим ухвалення цього закону чи подібних, що суперечить, по-перше, чинному Сімейному кодексові; по-друге, ухвалення закону призведе до неминучого агресивного нав’язування гендерної ідеології всьому суспільству і загрожуватиме здійсненню адекватної демографічної політики в час національно-визвольної війни; по-третє, аморальна гендерна ідеологія ще більше проникатиме в освітні заклади, травмуючи психоемоційну сферу дітей; по-четверте, зупинити цей закон – це припинити вкрай агресивну риторику і поведінку ЛГБТ-спільнот, що брутально посягають на гармонійні взаємини межи двома статями в українському суспільстві, морально ослаблюючи українську націю.

Захист і збереження традиційних сімей – це неодмінна умова сильної нації, запорука продовження нас, продовження України. Саме це закріплено у нашому основному законі (ст.51) та Сімейному кодексі (ст.21), де шлюб визначається як союз жінки та чоловіка. Саме на таких цінностях родини виховувались наші захисники та захисниці.

Спроби у 2018 році законодавчо нав’язати гендерну ЛГБТ-ідеологію були зупинені через громадський опір представників «сімейних цінностей» та Української Ради Церков і релігійних організацій. Закликаємо і зараз висловити свій одностайний протест і захистити українську націю від посягання на її високі моральні цінності в час війни, осередком яких є родина і діти, а отже, майбутнє України як національної держави.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus