USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Луцьктепло» «вибило» з населення 5 мільйонів боргів

8 Листопада 2011 11:10
Заборгованість населення перед ДКП «Луцьктепло» за теплопостачання зменшилася на 5 мільйонів гривень. Наразі становить понад 29 мільйонів.

Про це 8 листопада під час оперативної наради в мерії повідомив заступник директора підприємства Дмитро Дубняк.

За його словами, 1 січня 2011 року мешканці міста боргували установі понад 34 мільйони гривень. «Завдяки ефективній роботі наших працівників, які у вечірній час виїжджали до боржників, проводили бесіди, співпрацювали з виконавчою службою, що проводила опис майна, за 10 місяців заборгованість зменшилася до 29 мільйонів», – зауважив посадовець.

На думку Дубняка, у підприємства було б більше обігових коштів, якби уряд вчасно виплачував різницю у тарифах. «Станом на 1 листопада борг перед ДК «Газ України» та НАК «Нафтогаз України» становить понад 33 мільйони гривень, проте різниця у тарифах - ті самі 33 мілйьони, яка повністю перекриває борг за газ», - додав Дмитро Дубняк.

Також він розповів про ліквідацію прориву каналізації на проспекті Перемоги, 7. За його словами, причиною прориву стало те, що система опалення працює з 1964 року. «Перед опалювальним сезоном ми проводили випробовування, але не в повну силу, бо могли ускладнити життя місцевим мешканцям», - пояснив причини аварії посадовець.

На питання міського голови Миколи Романюка про те, чи є тривоги по мережі опалення в місті, Дубняк зазначив, що таких немає, утім багато мереж варто замінити, так як ті відслужили свій строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівець Показати IP 8 Листопада 2011 18:36
Що це за "директор" Дубняк, коли повыдомлялося раныше тут, що директор КИРИЧУК?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus