USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Проблем зі створенням ОСББ у Луцьку немає?

2 Грудня 2011 17:04
Проект «Створення програми підтримки Об’єднання співвласників багатоповерхових будинків у Луцьку» презентували 2 грудня у Волинському прес-клубі.

Його метою є налагодження співпраці між владою та співвласниками.

Голова Асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк переконує, що проблем зі створенням об'єднання нема. За її словами, для того і затверджена програма підтримки ОСББ, аби розуміти, що з «цим дітищем» робити завтра.

«Утім, складнощі полягають у тому, що зазвичай на момент створення нового ОСББ його керівник не володіє знаннями та навичками управління. Тому необхідні курси для навчання таких людей», - додала Сабатюк.

Своєю чергою, президент Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив Петро Лавринюк розповів, що в наступному році навчання голів ОСББ проводитиме міський центр зайнятості. Наразі з цією структурою він веде переговори.

У рамках діяльності попередньої програми розвитку організації проводилися подібні навчання. Досвідом ділилися фахівці та голови ОСББ із інших областей. Учасники отримували відповідні сертифікати.

Сьогодні ж на реалізацію програми навчання голів потрібне чимале фінансування. Воно, як з’ясувалось, безпосередньо залежить від співпраці з владою і від її підтримки проекту.

До слова, наразі в Луцьку уже діє 93 ОСББ. Із них дванадцять створили за останніх півроку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 2 Грудня 2011 23:34
діє 41 ОСББ, решта 52 так званих ОСББ не знають що робити дальше і продовжують тупо платити ЖЕКам за ненадані послуги.
Проба Показати IP 3 Грудня 2011 12:42
Проба
kamil Показати IP 3 Грудня 2011 15:06
контакти (е-мейл, телефон) цієї асоціації не підкажете???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus