USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьким козакам «Герць» надали приміщення за гривню

23 Грудня 2017 16:19
Новий крок для підтримки спорту зробили в Луцькій міській раді – пішли на зустріч і підтримали прохання громадської організації «Спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць», аби надати їм приміщення для тренувань на пільгових умовах за гривню в рік.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ої сесії Луцької міської ради 22 грудня, під час якого ухвалили Проект рішення «Про надання пільг по орендній платі за нежитлове приміщення, що на вул. Корольова, 10, громадській організації «Спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць».

Відповідно, при розрахунку орендної плати за користування приміщенням загальною площею 48,9 кв. м річна орендна плата становитиме одну гривню. Договір оренди «Герць» буде укладати із Комунальним закладом “Палац культури міста Луцька”.

Зауважимо, що спортсменам надали підвальне приміщення, яке батьки та тренери, об’єднавши зусилля, змогли облаштувати для дітям. Фінансово підтримали ініціативу активних та небайдужих людей і Луцька міська рада та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який придбав татамі та обладнання на загальну суму 20 тисяч гривень.

Спортивний клуб козацького бойового мистецтва «Герць», що три роки успішно функціонує в Луцьку, об’єднує понад півтори сотні дітей різного віку. Тут хлопці та дівчата тренують не лише силу, витримку, а й вивчають традиції українського народу. Тренери клубу переконані: поєднання фізичних навантажень із тренуванням сили духу дає найкращий результат, який загартовує як тіло, так і душу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus