USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький адвокат, на якого здійснили розбійний напад, – у лікарні

26 Жовтня 2018 10:39
Після бандитського нападу Заслужений юрист України, співзасновник приватної адвокатської компанії "Конфідент" Сергій Сафулько потрапив у лікарню. Потребує медичної допомоги і його постраждала дружина Лариса Сафулько.

Як раніше повідомлялося, ніч із 24 на 25 жовтня група невідомих злочинців у балаклавах вдерлася в приватний будинок відомого адвоката і правозахисника Сергія Сафулька. На цей момент всередині приміщення знаходилися сам адвокат та його дружина Лариса Іванівна. Застосовуючи фізичне та моральне насильство, двоє російськомовних бандитів відібрали у потерпілих 42 тисячі доларів та коштовності, а потім зв’язали жертв, щоб ті не змогли вчасно повідомити про напад правоохоронців.

Утім, і ніхто з представників силових структур вчасно та вичерпно не сповістив громадськість про цей резонансний напад, тож журналістам довелося використовувати інформацію, отриману з власних джерел, пише Волинська газета.

Як повідомив вранці 26 жовтня сам Сергій Сафулько, після нападу він потрапив на стаціонарне лікування, адже зазнав тілесних ушкоджень. Потребує медичної допомоги і його дружина Лариса Сафулько. Найбільше ж Сергій Федорович переживає, що добре вишколені та цинічні нападники, перебуваючи на волі, можуть здійснити ще не один розбійний напад не на одну волинську родину.

Про результати оперативно-розшукових заходів, які повинні були б здійснюватися, насамперед, ГУ Нацполіції у Волинській області під керівництвом генерала поліції Петра Шпиги, наразі нічого не відомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
777 Показати IP 26 Жовтня 2018 11:09
Русскоязычных... Конечно. ну как вы без этого уточнения могли обойтись.А если бы они по украински говорили? Ему конечно было бы значительно легче.
іщі свіщі до 777 Показати IP 26 Жовтня 2018 16:10
Руський слід ... або запланований *вісяк* .
От цікаво Показати IP 26 Жовтня 2018 12:47
За скільки пограбований погодився б захищати грабіжників в разі їхнього зловлення
ігор луцький до От цікаво Показати IP 26 Жовтня 2018 16:21
А ,,зловлення" то як ?
От до ігор луцький Показати IP 26 Жовтня 2018 16:38
Тіпа зловлять їх в тюрму
Доктор Шацький 33 см Показати IP 26 Жовтня 2018 13:35
От москалі кляті !!! І тут відзначилися . Вже нема де у Люцьку ногою ступити !!! Оточення якесь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus