USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцький геріатричний пансіонат відсвяткував 40-річний ювілей

22 Вересня 2022 07:29
У Луцькому геріатричному пансіонаті нині проживає 152 людини. Усі вони оточенні турботою та піклуванням працівників закладу, для яких мешканці пансіонату уже стали рідними. З перших днів заснування у закладі перебувало лише 25 осіб.

Уже 40 років у Луцькому геріатричному пансіонаті проживають літні люди, які не мають підтримки рідних, або потребують цілодобового догляду і соціально-медичних послуг, інформує Волинська ОДА.

Мешканців та колектив закладу з ювілеєм привітала заступниця голови ОДА Мирослава Якимчук.

«Щиро вітаю колектив та підопічних закладу з ювілеєм. Бажаю усім вам міцного здоров’я та мирного неба, – сказала заступниця голови ОДА. – Дивлячись на ваші усміхнені обличчя розумієш – про вас дбають, як про рідних. Працівники закладу роблять усе можливе для того, щоб ви не відчували себе самотніми, вони вже стали для вас найріднішими».

Директорка закладу Алла Гнатюк каже, що останні роки – особливо важкі для пансіонату.

«Понад два роки центр працює в умовах коронавірусної пандемії. Зараз– повномасштабна війна, – розповіла Алла Гнатюк. – З початком бойових дій у нас знайшли прихисток люди похилого віку з інших областей. Працівники закладу дбають про кожного з мешканців. Дякую усім, хто допомагає нам турбуватися про наших мешканців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus