USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцький перевізник стягнув 1,3 млн гривень з замовника

16 Травня 2019 09:54
Луцька компанія «Віта-Авто» стягнула з підприємства «ВК Імпекс» 1 мільйон 339 тисяч гривень заборгованості за надання транспортних послуг.

Про це йдеться у рішенні Господарського суду Волинської області.

Так, 18 березня 2019 року виробничо-комерційна фірма «Віта-Авто» звернулася до Господарського суду з позовною заявою, в якій просить стягнути з малого приватного підприємства «ВК Імпекс» 1 мільйон 339 тисяч 840 гривень заборгованості згідно з договором про надання транспортних послуг. На обгрунтування позовних вимог посилається на неналежне виконання відповідачем умов договору про надання транспортних послуг щодо оплати вартості виконаних перевезень вантажів.

Зокрема, від відповідача надійшов відзив на позовну заяву, в якому зазначається, що позивач визнає позов повністю, натомість сплатити заборгованість не має можливості, оскільки перебуває у скрутному фінансовому становищі, просить розглянути справу за відсутності представника за наявними матеріалами.

В процесі розгляду справи судом встановлено, що між «Віта-Авто» як перевізником та «ВК Імпекс» як замовником було укладено договір про надання транспортних послуг.

Відповідно до договору перевізник бере на себе обов'язки надавати замовнику послуги по перевезенню легковим автотранспортом, в подальшому автотранспортні послуги, а замовник зобов'язується прийняти та оплатити отримані послуги.

Позивач взяті на себе зобов'язання згідно з договором виконав належним чином, надав відповідачу послуги з перевезення, що підтверджується актом надання послуг на суму 1 мільйон 339 тисяч 840 гривень.

Судом встановлено та не заперечується сторонами, що відповідач взятих на себе зобов'язань з оплати наданих послуг за договором належним чином не виконав.

Таким чином, суд вирішив задовольнити позов перевізника, стягнувши «ВК Імпекс» на користь «Віта-Авто» 1 мільйон 339 тисяч 840 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 16 Травня 2019 10:08
далі віта-авто подасть виконавчий лист, який через 6 місяців буде повернуто стягувачу в звязку з неможливістю його виконання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus