USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перевізник без попередження «відрізав» від Луцька ціле село

16 Вересня 2015 15:14
Раніше до Прилуцького регулярно їздили маршрутки. Проте два останні місяці люди дістаються на роботу хто чим може. Новий перевізник не завжди доїжджає до села, відтак місцевим доводиться іти пішки майже 5 кілометрів.

Перевізник змінив графік руху маршрутки, нікого заздалегідь про це не попередивши. А от у святкові дні автобуси не їздять узагалі.

Про це повідомляє ZIK.UA

Жителі прилеглих до Луцька сіл на роботу до міста змушені йти пішки

«Наприклад, у суботу хтось хоче чи до церкви, чи в луцький парк, то до міста ще може заїхати, а вже повертатися назад доводиться тільки пішки», – розповідає жителька села Прилуцьке Ірина.

Люди переконують, що маршрут не є збитковим. Адже ним їдуть на роботу та навчання десятки людей з Прилуцького і Сапогова. Водії ж наполягають, що цей маршрут доходу не приносить. Тому змінювати графіка ніхто не буде.

Керівники з обласного центру запевнили, що вирішать проблему селян, знайшовши їм нового перевізника.

Ми поговорили з людьми та сільським головою. Люди дали нам свій бажаний графік. Ми вже виставили цей маршрут на конкурс і шукаємо нового перевізника», – зазначив директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
пішохід Показати IP 16 Вересня 2015 16:30
в Рокинях та ж проблема і нема ніякої управи на тих перевізників.
свідок Показати IP 16 Вересня 2015 17:00
Четверо платить,а десять по посвідченнях.В кінці дня чим хочеш заправляйся і думай за що ремонтуватись!
ку до свідок Показати IP 16 Вересня 2015 17:50
Так сам бачи заходить спочатку 4 чоловіки передали по черзі гроші, а поті понеслась посвідчення на любий колір і смак і повна маршрутка пільговиків. Так от і питання з якого вибачте х......а перевізник має возити фактично лише 4 людей які заплатили, це по вашому не збитковий маршрут? Зате тепер походять трішки пішки пільговикі добавиться здоров'я. ЛЮДИ ПОВИННІ ЗАРОБЛЯТИ!
СВС Показати IP 16 Вересня 2015 18:01
Правильно сделал.Вот и задумайтесь селяне,стоит объединятся с Луцком или нет.
спостерігач водій Показати IP 16 Вересня 2015 21:02
Помідори на ківерцівській дорозі Що для пільговиків, що для не пільговиків коштують чомусь одинаково. А проізд у них різниться, одні задурно а інші платять. Тобто ті підприємці з поля мають право заробляти, а ті що іздять по дорозі ні. Наприклад 5 пільговиків зайшли в автобус і проіхали задурно, а зайшли на поле за помідорами, то своі посвідчення поховали і дістали гроші, бо помідори бачите треба виростити, вкласти працю і кошти- це вони розуміють. А перевізникам все навпаки. Отака держава так і живемо,- все на контрастах.
Анонім Показати IP 2 Листопада 2015 16:15
ну і деж ваш обіцяний перевізник???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus