USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Путін наказав подати на Україну до суду через «борг Януковича»

9 Грудня 2015 18:44
Росія подасть позов до суду на Україну у зв'язку з неповерненням кредиту в $ 3 мільярди, який був наданий під час правління Віктора Януковича. Відповідне доручення міністру фінансів Антону Сілуанову дав президент РФ Володимир Путін, - повідомляє ТСН з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ну, гаразд, добре, подавайте до суду", - сказав Путін після звіту голови Мінфіну про ситуацію з виплатою українського боргу.

У відповідь на слова міністр Сілуанова щодо відмови США надати гарантії на майбутні виплати суверенного боргу України Путін сказав: "Дивно. Якщо вони так впевнені в платоспроможності країни на наступний рік, то чотири роки яких-небудь можна було взяти участь, щоб розділити ці ризики".

Нагадаємо, 16 листопада Путін заявляв, що РФ нібито запропонувала реструктуризувати борг України на три роки. "Нас просили перенести цей платіж на наступний рік.

Я сказав, що ми готові піти на більш глибоку реструктуризацію: готові піти на те, щоб у цьому році взагалі не отримувати ніяких грошей, а в наступному році отримати мільярд, у 17-му - ще мільярд і у 18-му - ще мільярд", - додав Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1967 Показати IP 9 Грудня 2015 21:06
Борги потрібно віддавати.Це гроші, позичені владою.
Анонім Показати IP 9 Грудня 2015 21:43
Це не борг Януковича. Це державний борг Украіни і МВФ це визнав. А чому у свій час Аргентині не надали такого права?
Яструб В.М. Показати IP 9 Грудня 2015 21:44
Два роки пройшло,як Росія анексувала український Крим. Чим завдала збитків нашій державі на сотні мільярдів доларів . До цих пір чомусь не чути як "проходять" міжнародні судові процеси про відшкодування Україні збитків.Тому висновок напрошується сам, - відшкодуємо з цих грошей які виплатить Росія за збитки по анексії Криму !!!
12345 до Яструб В.М. Показати IP 10 Грудня 2015 00:17
А с крымчанами, что же делать? Жечь, травить, сбросить бомбу, а то все акции с водой, продовольствием, энергопоставками провалились..... Да, и узнать бы ответ: почему те кто участвовал в блокаде просит народ Украины сброситься им на трусы? Кто или что их постоянно пугает.
Лучанин до 12345 Показати IP 10 Грудня 2015 10:39
Кримчани самі зробили свій вибір. І нема чого їх жаліти.
Анонім до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2015 14:35
Кримчани самі зробили свій вибір і 10 років тому зробили б його таким самим. І сьогодні, думаю зробили б його так само. А жаліти їх дійсно не треба, нам треба самих себе пожаліти, усіх і українців і росіян і білорусів і казахів і фінів і турків, всіх простих людей, які попали у цю м"ясорубку. І перестаньте робити такі заяви, ніби Ви такі розумні, шось можете вирішити у своїй країні. Почніть зі своєї голови, душі і свого дому! Почніть виганіти із себе ядовиту злобу, яка заливає цілі країни, скільки злості в інтернеті ми, прості люди пишемо, а не Путін чи Порошенко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus