USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Луцький пологовий будинок працює в штатному режимі», – в.о. головного лікаря

20 Жовтня 2020 18:52
КП «Луцький клінічний пологовий будинок» працює в штатному режимі. Жодних нарікань та скарг на роботу персоналу чи створення неналежних умов для перебування, у пацієнток немає, а всі процеси налагоджено чітко. Про це повідомив виконувач обов’язків головного лікаря цього медичного закладу Сергій Сябрук.

За його словами, в пологовий корпус, де вони нині перебувають, медики спочатку оперативно перемістили післяпологових жінок, а потім облаштували там п’ять спеціально обладнаних пологових залів. Також у цьому корпусі знаходяться чотири операційні. Тож жодних проблем у роботі вони не відчувають.

«Ми сюди переїхали 16 жовтня. Відтоді вже прийняли пологи у семи породіль та зробили п’ять кесарських розтинів. Сьогодні вночі у нас знову були пологи. На світ з’явилося троє діток», – зазначив Сергій Сябрук.

Читайте також: Заради порятунку життя лучан депутати підтримали створення тимчасового інфекційного госпіталю

До луцького пологового й надалі поступають пацієнти, адже у новоствореному корпусі забезпечено всі належні умови для роботи медиків та перебування вагітних. Тут працюють спеціалісти гінекологічного відділення, а також відділень екстрагенітальної патології та патології вагітних.

«Тож жодної небезпеки для породіль, які знаходяться поруч з повністю відокремленим тимчасовим інфекційним госпіталем, немає. А протестні настрої окремих працівників, підігріті політиками, уже припинилися. Колектив закладу працює в звичайному режимі», – наголосив Сябрук.

В коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Сергій Сябрук повідомив, що ще в квітні медзаклад розробив протокол перепрофілізації корпусу повністю для вагітних і породіль з коронавірусом. Проте його не впроваджували, адже не було такої необхідності – на щастя, вагітних та породіль з коронавірусом було не так багато.

«Перемістились ми дуже оперативно і безболісно: 16 жовтня вранці почали, а вже о 16:30 приймали перші пологи. Пологові зали ми відновили, післяпологові палати теж, зберегли всі необхідні відділення. Пологовий будинок надає допомогу чітко і якісно», – резюмує лікар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 20 Жовтня 2020 19:12
А де Токарчук?
Гоцул до Лучанка Показати IP 20 Жовтня 2020 19:43
У Камінь - Кашмарську ховається ...
Анонім до Лучанка Показати IP 20 Жовтня 2020 20:19
а де лучанка?
Ірина Показати IP 20 Жовтня 2020 21:23
Досвиданья наш ласковый Миша возвращайся в свой сказочный лес!!!
Арафат Показати IP 21 Жовтня 2020 07:41
Дограєтесь
Дзвоніть на 103 Показати IP 21 Жовтня 2020 09:22
Епоха і порода Токарчуків закінчується, і Слава Богу. Вертайтеся пани Токарчуки назад, звідки вийшли до свого полісся у Камінь-Каширський район. Саме там вам закінчувати життя.
Іванка Показати IP 21 Жовтня 2020 16:00
Людина може виїхати з Камінь Кашмарська,а Камінь Кашмарськ з неї так і не виїхав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus