USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцький прикордонник торгував наркотиками

4 Квітня 2021 17:47
В обласному центрі Волині судили прикордонника Луцького прикордонного загону, який організував «власну справу», продаючи наркотики. Його посадили на три роки.

Відповідний вирок виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Будучи інспектором прикордонної служби 3 категорії групи інспекторів прикордонної служби відділення інспекторів служби «Щетинська Воля» відділу прикордонної служби «Млинове» 1 категорії Луцького прикордонного загону, чоловік продавав амфетамін та PVP.

Так, 18 червня минулого року він продав у Локачах PVP за тисячу гривень. А через два місяці, 21 серпня, у Луцьку на Володимирській прикордонник продав тій же особі амфетамін за тисячу гривень.

Відзначимо, що злочинець замовляв наркотики на телеграм-каналі та отримував їх у відділенні «Нової пошти».

Між прокурором та прикордонником була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив, призначивши злочинцю покарання у виді трьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus