USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький суд арештував чоловіків, яких звинуваючуть у катуванні

8 Листопада 2017 08:00
Двом чоловікам, які поблизу Луцька тримали під вартою людей з наркотичною, алкогольною залежністю та лудоманією, обрали запобіжний захід – два місяці арешту.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, обшуки у так званому реабілітаційному центрі «Волна+» для алко- та наркозалежних відбулися 3 листопада.

Підприємливі особи організували такі «центри» в селі Гаразджа на вулиці Піддубцівській, а також на одній із орендованих квартир, що на вулиці Конякіна, де проходили «лікування» та «реабілітацію» близько тридцяти пацієнтів із східних та південних областей України. В свою чергу, за таку реабілітацію, родичі потерпілих сплачували щомісяця близько 6000 гривень. При чому особи, які знаходились на так званій реабілітації, кажуть, що їх тримали під вартою незаконно, а також катували.

Насправді, жодних медичних чи реабілітаційних послуг пацієнти цього закладу не отримували. Нещодавно, один із родичів пацієнта поскаржився на вищезгаданий «лікувальний» заклад в правоохоронні органи, що й стало причиною невідкладних слідчих дій.

Деталі – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus