USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Гаразджі обшукали «реабілітаційний центр»

3 Листопада 2017 22:08
Обшуки у так званому реабілітаційному центрі «Волна+» для алко- та наркозалежних відбулися 3 листопада, інформує Під прицілом.

Підприємливі особи організували такі «центри» в селі Гаразджа на вулиці Піддубцівській, а також на одній із орендованих квартир, що на вулиці Конякіна, де проходили «лікування» та «реабілітацію» близько тридцяти пацієнтів із східних та південних областей України. В свою чергу, за таку реабілітацію, родичі потерпілих сплачували щомісяця близько 6000 гривень.

Насправді, жодних медичних чи реабілітаційних послуг пацієнти цього закладу не отримували. Нещодавно, один із родичів пацієнта поскаржився на вищезгаданий «лікувальний» заклад в правоохоронні органи, що й стало причиною невідкладних слідчих дій.

Прибувши на місце події, поблизу будинку в селі Гаразджа, що на вулиці Піддубцівській, журналісти зустріли з десяток правоохоронців та від будь-яких коментарів вони відмовилися. Потрапити на місце події теж не вдалося.

Зі слів місцевих мешканців, стає відомо, що тут справді існував так званий реабілітаційний центр, однак про пацієнтів закладу та медичну допомогу, яка їм надавалася, вони нічого не знають.

«Ми тільки бачили машини, які сюди приїжджали і когось привозили. Чи лікували там людей, нам невідомо. Їх там просто утримували як заручників, бо за цей високий паркан ніхто і ніколи не виходив», - розповідає нам місцева мешканка пані Надія.

Подібні реабілітаційні центри вже неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців, де пацієнти закладу не отримували жодної медичної допомоги, а використовувались як дешева робоча сила.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Всі деталі згодом.

Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus