USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький військовий госпіталь підпалили навмисно?

13 Листопада 2019 12:29
Поліція рослідує причини пожежі у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, основна версія – будівлю лікувального закладу підпалили навмисно. Раніше правоохоронці версію підпалу не розглядали.

За фактом пожежі ГУНП у Волинській області розслідує кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, – карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років).

З матеріалів провадження відомо, що близько другої години ночі 20 вересня 2019 року, ймовірно, шляхом підпалу пошкоджено будівлю лікувально-діагностичного корпусу військової частини А 4554, що розташований у місті Луцьку, за адресою вулиця Сенаторки Левчанівської, 4. Через такі дії держава понесла майнові збитки.

Читайте також: Весь дах – в полум’ї: палаючий луцький шпиталь з висоти. Відео

Нині справу розслідує військова прокуратура та представники Нацполіції. Шукають свідків та з’ясовують всі обставини.

Нагадаємо, пожежа в госпіталі спалахнула близько 2:20 ночі. Пацієнтів оперативно евакуювали каретами «швидкої» та автомобілями до Луцької міської клінічної лікарні. О 3:12 займання локалізували, а о 5:00 ліквідували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 13 Листопада 2019 12:52
Я сподіваюсь, що ця версія буде основною та остаточною. А то що військовий шпиталь підпалили свої чи у групі зговору з працівниками даної медичної установи ні у кого не виникає сумніву. Цей прикрий досвід у нас українців вже увійшов в практику підпалювати, прихватизовувати, на цьому місці побудувати щось нове наприклад: супермаркет, універмаг та мати від продажу або оренди нового приміщення чималі кошти.
так таки так до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 13 Листопада 2019 18:18
А ще можливо комусь не вигідний шпиталь в Луцьку,А що до пам,ятки арх-то скільки іх згоріло в Києві (це для особливо обдарованих)???
Лучанин Показати IP 13 Листопада 2019 13:24
Якщо там щось замкнуло чи пожежа сталася через халатність- то більше ймовірність.
Пенсіонеру Показати IP 13 Листопада 2019 15:55
Там нічого не намутиш, бо це пам'ятка архітектури.
До Пенсіонеру Показати IP 13 Листопада 2019 17:56
Не будь наївним . Завтра буде клопотання про виключення тої споруди зі Списку пам'яток культури.
Світязь Показати IP 13 Листопада 2019 23:50
Що ви "ліпите" ??? Ця територія і споруда належать військовій частині , а отже і МО. про які супермаркети і т.п. ви тут говорите?? перед тим як ляпати своїм язиком потрібно хоть чуть-чуть включити ту нитку яка вуха тримає !!
До Світязя Показати IP 14 Листопада 2019 17:23
Біля теперішнього штабу прикордоного загону (колишня територія ракетної дивізії РВСН) - стоять висотки відомих в Луцку забудовників там теж територія МО України . Ви окрім посвідчення ато дивітесь ше на якісь документи приміром карти ,схеми. Для довідоки я колись і працював і служив у Луцький КЕЧ -главний інженером.
кліент шпиталя... Показати IP 19 Листопада 2019 23:13
Стан архіву? яка проводка на горищі???...десь дурять не розумію де...але після пожежі махати пізно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus