USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський виш зробить ремонт у головному корпусі

20 Лютого 2022 15:12
Ідеться про поточний ремонт коридору першого поверху навчального корпусу № 3 Волинського національного університету імені Лесі Українки, що на проспекті Волі, 13 в Луцьку.

Навчальний заклад оголосив тендер на ремонтні роботи на сайті державних закупівель Prozorro. Торги триватимуть до 14 березня, аукціон розпочнеться 19 квітня.

Очікувана вартість поточного ремонту коридору першого поверху навчального корпусу № 3 ВНУ становить 5,594 мільйона гривень.

За ці кошти, згідно з тендерною документацію, планують здійснити штукатурення, шпаклювання стін, укосів, їхнє ґрунтування та поліпшене фарбування, розчищення погонних лiпних виробiв, оновлення стель, улаштування гідро-, тепло- та звукоізоляції підлоги, улаштування цементної стяжки та покриттів із керамічних плиток, заміна дверей, облаштування вестибюлю та сходової клітки, зокрема реставрація сходів із мраморної крихти, оновлення декоративного оздоблення колон, сантехнічні та електромонтажні роботи, ремонт санвузлів із заміною унітазів та умивальників, реставрація дверей і тамбурів, монтаж підйомника для маломобільних груп населення, встановлення вказівника на стіні, барельєфу та логотипу.

Поточний ремонт у корпусі ВНУ мають закінчити до кінця поточного року. Гарантійний термін на проведені роботи становитиме два роки.

Нагадаємо, нещодавно повідомили, що у Волинському національному університеті до нового навчального року планують відремонтувати медичний факультет. Ціна ремонту – 12,8 мільйона гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 20 Лютого 2022 17:08
Краще б гроші на освітній процес використали, а не на показуху. Обком без ремонту ще може витримати, на нього і так немалі кошти вкладалися.
Дід Василь Показати IP 20 Лютого 2022 19:27
Який ремонт патрони купуй!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus