USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львівське сміття вночі скинули у Горохівському районі

9 Травня 2017 18:30
Уже вдруге на Горохівщину вивезли львівське сміття.

Перший випадок зафіксували в межах Холонівської сільради, поблизу Мар'янівки, коли в селищі посеред білого дня висипали машину львівського сміття.

Цього разу відходи опинились на території Пісківської сільської ради. Про це повідомив голова Горохівської райради Тарас Щерблюк, пише Район.Горохів.

Це сталось з 8 на 9 травня. Сміття побачили у лісі, на місці колишньої ракетної частини.

Наразі відкрито кримінальне провадження.

Усіх хто має стосунок до цього або щось бачили просять допомогти у слідстві. За надані докази та свідчення районна рада обіцяє винагороду в сумі 5 тисяч гривень.
Нагадаємо, у ніч на 29 квітня між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі виявили купи сміття, яке незаконно було завезене, ймовірно, із Львівщини. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Кількома днями раніше 6 20-тонних фур вивантажили сміття біля очисних споруд. Як стверджував депутат міськради Сергій Була, сміття – зі Львова.

Зазначимо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського. Окрім того, львіське сміття виявили і поблизу с. Мар’янівка Горохівського району, та у Новоград-Волинському на Житомирщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ще не зовсім свідоми Показати IP 9 Травня 2017 18:55
Всі проблеми України, починаючи з 1989 року, розпочинаються з Львова.
лучанин Показати IP 9 Травня 2017 21:07
Мабуть краще на вїзді у волинську область поставити вагончик як колись були пости міліції.Мабуть зараз дешевше буде слідити за переміщенням транспорту зі Львова.,чим потім виділяти гроші на вивезення сміття на полігони.Але це смішно,в наш час у час научно-технічної революції,та зловили одного перевізника,впаяй штраф,або спалили автівку і показажи по тв на всю Україну хай знають чим це пахне
норм Показати IP 9 Травня 2017 23:10
коли ж нарешті розбереться ВДА?
Володимир Показати IP 9 Травня 2017 23:54
Немає на них німця. Вже б давно сиділи в тюрмі, а машини були конфісковані. Бардак розвели

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus