USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Маск заховав на Tesla Roadster секретний вантаж

13 Лютого 2018 17:21
На борту електрокара Tesla Roadster, який летить до Марса, Ілон Маск відправив секретний вантаж, про який майже ніхто не знав, інформує канал 24 з посиланням на Мedium.

У середині Tesla Roadster заховано пристрій, завбільшки з монету, який називається "арк" – крихітний носій для довготривалого зберігання даних. Уся інформація міститься на кристалі кварцу.



Ілон Маск заховав на Tesla Roadster секретний вантаж

Такі "арки" можуть мільйони, і навіть мільярди років, зберігати знання людства, передаючи їх майбутнім поколінням. І такому носію не зашкодить космічний простір чи поверхня планетарних тіл.

Сонячна бібліотека буде кружляти навколо Сонця протягом мільярдів років. Думайте про це як про кільця знань навколо Сонця. Це лише перший крок проекту людства по розробці, кодуванню і поширенню інформації по всій Сонячній системі і за її межами, – сказав співзасновник організації "Arch Mission Foundation" Нова Співак.



Ілон Маск заховав на Tesla Roadster секретний вантаж, завбільшки з монету

Чим особливий спорткар Tesla Roadster? Авто вперше в історії людства опинилося в космосі, розпочавши нову еру космічних технологій.

Вночі 7 лютого SpaceX провела перший запуск ракети-носія Falcon Heavy з мису Канаверал у Флориді, два з трьох прискорювачів першого ступеня успішно одночасно приземлилися на посадочні майданчики. Falcon Heavy вивела в космос випробувальний вантаж - автомобіль Tesla Roadster.

До слова, до підготовки запуску ракети залучили український літак Ан-124-100 "Руслан".

Працівник НАСА розповів про запуск ракети Falcon Heavy у Фейсбуці та розмістив унікальні фото.

Детальніше про це читайте в матеріалі "ПЕРШИЙ АВТОМОБІЛЬ У КОСМОСІ: ВРАЖАЮЧІ ПОДРОБИЦІ ТА УНІКАЛЬНІ ФОТО".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrew Показати IP 13 Лютого 2018 22:29
Молодець! Наш ахметка, теж міг би розвивати Україну, але нажаль тільки розриває...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus