USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Матч штанг та поперечин: як Волинь здобувала другу поспіль перемогу. Фоторепортаж

16 Травня 2021 20:17
У черговому турі Першої ліги до Луцька завітав «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. У цьому сезоні команда взагалі могла зникнути з футбольної карти України, однак все ж продовжила виступати в другому за силою дивізіоні. Щоправда, не так успішно, як в осінній частині сезону – весною «Гірник-Спорт» зумів здобути лише дві перемоги. Попри це команда впевнено тримається в середині турнірної таблиці, займаючи четверте місце.

Посеред тижня «Волинь» у перенесеному матчі 14 туру здолала «Прикарпаття», перервавши безвиграшну серію. Тож і сьогодні лучани налаштовувалися на перемогу, однак тайм перший був доволі рівним.
Можна згадати лише момент на 9 хвилині: Чачуа навісив з кутового на Шарпара, який головою розстрілював ворота Жмурка, однак влучив у штангу, а на добиванні пробив поруч зі стійкою. Відзначимо, що в хавбека була фактично така ж позиція, як у матчі з «Прикарпаттям», коли він забив.
Більше моментів за перші 45 хвилин з боку обох команд не було. «Волинь» намагалася організувати високий пресинг, однак це не дуже виходило у підопічних Василя Сачка.

Тож по перерві коуч «хрестоносців» вирішив провести одразу три заміни: на полі з’вилися Климець, Протасов та Хагназарі. Натомість місце на лаві для запасних зайняли Нкололо, Чачуа та Коломоєць.

Після проведених замін «Волинь» нарешті «побігла». Після масованої атаки на 51 хвилині потужного удару з-за меж штрафного завдавав Рябов – поперечина, а добивання Оринчака заблокували захисники.
Ще одна поперечина була на 60 хвилині, коли Климець у падінні пробивав після скидки партнера. Капітан лучан Сергій Сімінін доводив арбітру, що після влучання у поперечину м’яч перетнув лінію воріт, однак він на центр поля не вказав.
Але через дві хвилини суддя все ж був змушений зафіксувати гол «Волині»: Протасов навісив до карного майданчика на Климця, який скинув на Оринчака, а той в падінні переправив м’яч у ворота гостей – 1:0.
Після забитого голу «Волинь» не стала добивати суперника, однак свої моменти мала. Зокрема, один із них на 85 хвилині використав молодий нападник Богдан Кобзар, який вийшов на поле, замінивши автора першого голу Оринчака. Мартинюк прострілив, а форвард зумів проткнути м’яч повз захисника та голкіпера – 2:0.
Відтак свисток арбітра зафіксував впевнену та цілком логічну перемогу «Волині». Наступний матч лучани проведуть на виїзді з київською «Оболонню».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus