USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Завдання – виходити на кожну гру і перемагати», – Василь Сачко про цілі сезону і перемогу «Волині»

6 Листопада 2020 14:22
Учора луцька «Волинь» здобула розгромну перемогу над непростим суперником – командою «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів, яка займає другу позицію у турнірній таблиці. Тренер «хрестоносців» Василь Сачко та коуч «Гірник-Спорту» Ігор Жабченко прокоментували гру своїх команд у матчі.

Василь Сачко відзначив, що «Гірник-Спорт» знаходиться високо в турнірній таблиці, тому вдвічі приємніше перемагати хорошу команду.

«Перший тайм, напевно, один із найкращих, адже він показовий і по змісту, і по рахунку. В другому таймі ми відштовхувалися від результату, тому перемогу здобули заслужено. Я вітаю хлопців, адже нам потрібно було реабілітуватися після домашньої поразки. Але це футбол – не знаєш, де візьмеш, а де втратиш. Ми доклали максимум зусиль і з хорошим настроєм поїдемо додому.

У складі на гру в нас була невеличка ротація в порівнянні з попереднім матчем. Ми переглянули і свої помилки, і добре вивчили суперника, «Гірник-Спорт» зараз на ходу. Бажаю вашій команді удачі, але ми були сильнішими», – сказав тренер «Волині».

На запитання про цілі сезону Василь Сачко відповів, що завдання одне – виходити на кожну гру і перемагати. «На початку чемпіонату ми займалися комплектацією команди, але нас очікує ще дуже багато роботи. Ми бачимо свої недопрацювання, але й бачимо плюси, прогрес, тому рухаємося в правильному напрямку, а ця гра це підтверджує», - каже Сачко.

Натомість Ігор Жабченко відзначив, що причиною невтішного результату для його команди був провальний перший тайм.

«Ми не очікували від «Волині» такої агресії. Самі собі привозимо голи, допускаючи помилки, які з такою командою, як «Волинь», не можна допускати. Перший тайм ми повністю провалили, але зібралися в другій половині, створили низку моментів, але не забили. Напевно, сьогодні не наш день, але чемпіонат – в розпалі. Потрібно забути цю гру та налаштовуватися на наступні. Ця гра опустила нас на землю», – наголосив тренер «Гірник-Спорту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus