USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Я «ласкаво» попросив, щоб хлопці включили швидкість, – Сачко про перемогу «Волині»

16 Травня 2021 22:10
Сьогодні «Волинь» здобула другу поспіль перемогу, впевнено обігравши «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Тренери обох команд поділилися враженнями від гри.

Помічник головного тренера ФК «Гірник-Спорт» Юрій Сак: «І грою, і результатом ми засмучені. Звичайно ж, більше грою. У першому таймі намагалися надійно зіграти в обороні і вибігати в швидкі контратаки, десь виходило, але не все. В обороні зіграли більш-менш надійно.

У другому таймі на гру вплинули заміни «Волині». Ми не встигали переміщатися, почали програвати. Оскільки ми в’яло зіграли в атаці, то перемога «Волині» цілком заслужена, вітаю.

Але найголовніше – ми зберегли клуб, тепер потрібно дивитися на наступний чемпіонат, переглядати, хто нам підходить, з кимось будемо прощатися. Потрібно рухатися далі, адже з тими результатами, які ми показуємо, стоїмо на місці».
Головний тренер «Волині» Василь Сачко: «Потрібно відзначити гру суперника в обороні, коли вони сіли у свою штрафну і вишиковувалися в лінію з п’яти захисників. Але в другому таймі ми додали швидкості, моторики, спрацювали заміни. Радий за Богдана Кобзаря, який забив гол. Ми виграли сьогодні по ділу, як би там вони не оборонялися, з перекладинами, з штангами.

Я «ласкаво» попросив хлопців в перерві, щоб вони включили швидкість, і це спрацювало. Зараз дуже велике навантаження у футболістів, лікарів, масажистів. Я дуже дякую персоналу за роботу, яку не бачить загал. Вони роблять все, щоб відновлювати футболістів. Для нас важливо, щоб хлопці були в строю».
Також Василь Сачко розповів про стан вінгера Нкололо, якого, попри те, що він був одним з найактивніших у першому таймі, замінили після перерви: «Його фізичні кондиції залишають бажати кращого», він десь відчуває дискомфорт. Він говорив на розминці, що буде грати, але в нього проблеми з ногою. Зараз лікарі будуть робити УЗД. Те, що він не допрацьовує в обороні, Мішель компенсує в атаці. Думаю, в нього буде все добре, і він допоможе команді в наступних іграх».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus