USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Майкон пропонував Кварцяному з’ясувати стосунки в бійці

5 Червня 2012 14:17
Непрозорі схеми є особливістю не лише українського бізнесу, а й українського футболу, де трапляються дуже дивні речі.
Про це форвард «Волині» Майкон Олівейра розповів в інтерв'ю для Jornal Floripa, - повідомляє Чемпіон.
«Якось ми вели після першого тайму 4:0, але наш тренер вбіг в роздягальню, лаючи всіх і вся. Потім схопив одного хлопчика і ударив його в місце нижче спини», - згадав Майкон.
Повідав бразилець і про свій «бій» із колишнім тренером луцької команди Віталієм Кварцяним. За словами футболіста, розгніваний тренер одного разу запустив йому в голову шматком крейди. Майкон не став терпіти таку агресію і запропонував Кварцяному з'ясувати стосунки у бійці.
«А буває й таке, що президент одного клубу винен гроші президенту іншого клубу. Тому йому доводиться розплачуватися тим, що знімати з матчу своїх кращих футболістів», - дивується нападник.
«Не залишалося нічого іншого, окрім як робити вигляд, ніби ти не розумієш, що тут відбувається», - зізнався футболіст.
Нагадаємо, що Майкон не з’явився на збір «Волині» опісля відпустки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Fan-fan Показати IP 5 Червня 2012 19:12
У Майкона(а скорее у его агентов) вообще крыша поехала! Зная, что у игрока контракт до конца августа, специально нагнетают обстановку, чтобы клуб "выпихнул" куда-подальше игрока, чтобы на новый контракт не "уламывали"! "Работа" агентов 100%!!! А есть вариант и переманивания в Кривбасс, который вскоре Кварцяный возглавит! Хотя известно, что Майкон уже подписал контракт с Шахтером и в Луцк уже ни-ни!
D Показати IP 5 Червня 2012 20:09
Який жах. Кварцяний дійсно такий?
Cясік Показати IP 7 Червня 2012 09:49
Газмяс!Газмяс!Газмяс!
saturnandrey Показати IP 7 Червня 2012 19:33
Майкон г...но зас...не. піжона(майкона) взяли в команду хочуть з нього футболіста зробити, а воно опудало бочку котить на його творця)) продати його в Верес Рівно хай там за банани грає)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus