USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Комісія облради рекомендувала призначити нового керівника санаторію «Пролісок»

17 Грудня 2018 12:55
З переможцем конкурсу рекомендували укласти контракт на три роки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 17 грудня.

Члени комісії розглянули проект рішення про призначення Оксани Бугайчук на посаду директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».

Як повідомила заступник керуючого справами-начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади, у якому визначили переможця серед сімох кандидатів.

Член комісії Святослав Кравчук поцікавився в переможця конкурсу її баченням розвитку санаторію та попросив розповісти її біографію.

Оксана Бугайчук повідомила, що вона економіст за освітою, розпочинала діяльність з обліковця, працювала економістом, фінансовим директором та директором у фірмі «Грандпостач», засновником якої є депутат облради Ігор Лех. Через це, мовляв, журналісти звинувачували її у зв’язку з цим депутатом. Насправді, з її слів, вона лише була його підлеглою і не мала жодних інших зв’язків з депутатом. Отже, понад чотири роки вона працювала на посаді директора цієї фірми, що займається продажем сільськогосподарських машин. Компанія часто брала участь у багатьох міжнародних виставках, здобувала перемоги.

Щодо розвитку санаторію, Оксана Бугайчук зауважила, що вбачає його у вдосконаленні послуг з реабілітації та лікування, які надає заклад, збільшення доходу від послуг організації дозвілля та лікування. Над цими складовими повинен працювати керівник, думаючи над тим, як наповнити та вдосконалити ці статті доходів. Керівник повинен максимально збільшити дохідну частину і мінімізувати витратну. На її думку, потрібно організувати маркетингову політику в санаторії, покращити інфраструктуру, зокрема, пляж, забезпечити покриттям інтернетом всієї території. Також вона пропонує автоматизувати облік, щоб краще моніторити, де відбувається неправильне використання того чи іншого ресурсу. Переможець конкурсу відзначила, що у санаторії працює досвідчений трудовий колектив, тож треба працювати над тим, щоб його розвивати і навчати.

Своєю чергою, голова конкурсної комісії, перший заступник голови облради Олександр Пирожик повідомив, що усіх кандидатів під час конкурсу поставили в однакові умови, відбулося голосування у закритому режимі. Рішення ухвалили мінімально необхідною кількістю голосів, воно не було одностайним. Врахували наявний досвід кандидата у вітчизняних та зарубіжних структурах, а також те, що людина «не зав’язана» в середовищі санаторію, тож не має зв’язків, які могли б їй заважати здійснювати позитивні зміни.

Члени комісії рекомендували призначити Оксану Бугайчук на посаду директора санаторію на термін три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ніла Показати IP 17 Грудня 2018 16:15
Повний маразм, до чого все підло...
завгосп Показати IP 20 Грудня 2018 15:31
зовсім не фахівець а чомусь призначили задумайтесь
Справедлива Показати IP 22 Грудня 2018 20:25
Дивні коментарі! А кого мали вибрати?) хай людина працює, аби тітка Валя не заважала, не саботувала роботу і не робила підлості (зі страху сісти за розкрадання бюджетних коштів)
Чесний Показати IP 13 Січня 2019 20:28
https://www.youtube.com/watch?v=as2fXmXRzDo відео про ревізію, і про тих працівників які працюють з 95-того року і про те ,що я лікую спину ніколи тут не була,і про те що тут ні хто не звільняєтся...Люди Я провас мав іншої думки , а ви останннннні скоти ,Шлюхи І вас я бачу майже кожен день.Тоді по порядку Ти нелююдь працюєш тут з 95 -ого року тебе всі добре знають ,і завдяки син у поліції працює і завдяки ти на харчоблоці,І завдяки кому ти досягла свій 6-стий підборідок. Порада тобі .Коли даєш інтерв'ю Дивись в камеру тому , що тим хто тебе знають і кому ти так відверто брешеш має бути можливість плюнути тобі в очі,хоч і через екран.Бо знайди тебе тут ...Наступна ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР.Скжу коротко ти ж віруюча( ШТУНДА) ,ось через те я не поважаю оцю секту.Їм головне гроші А прикриємся ми Богом...Ну і ти Пані Шульгач.---Чому ви вибрали саме цей санаторій?---- Та тому , що там працює дві доці о шоб їх влаштувати туди мама трохи покланялась візьміть.Але я тут в перше , Тут такі умови.__Да умови класні ,сіла на маршрутку заплатила 10 грн. А там доці зустріли І ГОЛОВНЕ Я ТУТ В ПЕРШЕ .Штунда!!! Хоча чоловік в вас дійсно ЧОЛОВІК в Цуманській колонії працював,Ніхто поганого слова не скаже.Син мабуть пішов в маму((( Одна людина тут на фото є.Свій карєрний ріст почала з самого низу ,але зараз ...І лишнього не скаже ,і Ну молодець,поки)0 Короче .я так скажу другий раз як за Касарду їхали в ОБЛ, Люди брали лікарнянетой руку звихнув в тої перевірка,одним словом АБИ НЕ ЇХАТИ. Котилянець це була людина яку поважали,А Касарда Це талюдина яка заставляла людей(ТУПИХ і ЗРАДЛИВИХ) підтримувати себе.Сором тим людям які говорили в цьому відео.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus