USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Майстриня з Локачів навчилася створювати квіти з мила

15 Лютого 2019 23:45
Для жительки Локачів Інни Присяжнюк минулорічна поїздка до Львова видалась надзвичайно цікавою, а ще – знаковою. Адже тоді вона з чоловіком не просто відвідала різдвяний ярмарок, а ще й мала можливість дізнатися у однієї із майстринь багато цікавої інформації про миловаріння.

Про це повідомляє Район.in.ua.

Ці знання Інна залюбки використала. І тепер виготовлення натуральних миделок є її улюбленим хобі, яке вдало поєднує із своїм основним покликанням – вчительською працею.

«Приступати до миловаріння було лячно, але допомогла велика підтримка рідних. Впевнившись у своїх намірах, перечитала масу інформації в Інтернеті та переглянула кілька майстер-класів з миловаріння. Для початку замовила набір «Для юного миловара», у комплекті якого були кілька формочок, мильна основа, барвники і ароматизатори. І як була приємно вражена, коли перші роботи вийшли вдалими. Виставивши їх у соцмережі, отримала багато схвальних відгуків, з’явились перші охочі придбати мою продукцію. Відтоді неабияк загорілася бажанням виготовляти миделка власноруч», – пригадує Інна.

Перша об’ємна робота з миловаріння у молодої майстрині була на новорічну тематику. Ці вироби Інна представляла на «Різдвяних зустрічах» у районному будинку культури. До Дня Святого Валентина, приготувала нові подаруночки – мило у вигляді різнокольорових сердечок, із зображенням закоханої пари, мильні бутоньєрки. У її композиціях квіти виглядають, як справжні, на перший погляд і здогадатись важко, що є «мильними». Вражає палітра вміло поєднаних кольорів, природні аромати просто заворожують.

«У мене завжди піднесений настрій, коли приступаю до виготовлення мила. А ще приємно знати, що мої вироби є цікавими для рідних та знайомих», – радо каже майстриня.

Роботи Інни витончені та креативні, сповнені позитиву. У них закладено багато старань, тепла і любові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Се Показати IP 16 Лютого 2019 11:34
От чого навчить учнів.Це потрібно їм в житті. А множити і ділити це не наша наука.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus