USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мажори чинять тиск та влаштовують розправи над «непокірними» на Рівненській АЕС, – голова профспілки

19 Липня 2022 21:22
Голова Незалежної профспілки працівників РАЕС Юрій Нестерук прокоментував справу про смерть літньої жінки через побиття, яке скоїв син колишнього генерального директора Рівненської атомної електростанції (РАЕС) Євген Павлишин. Нестерук повідомив, що на працівників РАЕС та місцевих мешканців чинять тиск та вчиняють розправи.

Про це голова Незалежної профспілки працівиків РАЕС заявив під час пресконференції, пише Обозреватель.

«В такий тяжкий період, коли в країні йде війна, коли люди гинуть, «мажори» дозволяють собі казна-що, як в цьому випадку побиття призвело до смерті людини. Профспілка РАЕС та громадськість міста обурена цією ситуацією. Сам Євген Павлишин має понад 140 випадків порушення законодавства та протиправних дій, було порушено ряд кримінальних справ. Закриття попередніх справ впевнило Євгена Павлишина, що йому все сходить з рук, батько – впливова людина, в якої все схоплено на рівні як міста, так і області», – сказав Юрій Нестерук.

Читати ще: Зробила зауваження, бо справляв потребу під будинком: син директора Рівненської АЕС до смерті побив пенсіонерку

Громадськість міста Вараш не впевнена, що Євген Палишин, який винен у смерті жінки поважного віку, буде покараний згідно з законодавством. Та містяни вимагають, щоб на старшого сина ексгендиректора РАЕС поширювалися норми закону та права, як й на інших громадян.

«Ще один випадок збурив громадськість міста – після нападу Російської Федерації на Україну, для уникнення призову молодшого сина Антона Павлишина до ЗСУ Павло Яремович Павлишин, користуючись своїм службовим становищем, працевлаштував його на РАЕС. Більш того, якби Антон Павлишин мав фахову освіту в атомній галузі, це можна б було зрозуміти. Але, як нам відомо, Антон Павлишин навчався на стоматолога та навіть не закінчив навчання. Та його працевлаштували на РАЕС попри те, що купа дипломованих профільних фахівців з вищою освітою роками не можуть влаштуватися працювати на Рівненську АЕС», – зазначив голова профспілки.

«Багато працівників РАЕС не можуть дивитися на безлад на станції, яка перетворилася на розплідник свавілля та окозамилювання, цинізму й брехні. Про стан справ на РАЕС вони кажуть в ЗМІ, в Інтернеті та між колегами. Павло Яремович Павлишин з такими людьми розправляється в різний спосіб – тиск на роботі, нездача екзаменів, тиск на членів родини. Щобільше, тим людям, які підіймали гострі питання щодо його діяльності та певних його підлеглих, почали масово спалювати автомобілі. Автомобілі трьох працівників були спалені, а автомобіль місцевого активіста облили кислотою», – підкреслив Юрій Нестерук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
? Показати IP 19 Липня 2022 21:56
Ровенське князівство ? Невже управи на них не знайдеться?
! до ? Показати IP 19 Липня 2022 22:19
Прийдуть скоро асвабадітєлі з білорусі і всіх тих мажорів постріляють.
Пропоную Показати IP 19 Липня 2022 22:24
Призначити прокурором Югу Луценко швидко порядок наведе
Анонім Показати IP 19 Липня 2022 23:54
такий бардак по всій країні - в усі теплі місця влаштовують по знайомству за гроші
Вараш Показати IP 20 Липня 2022 07:53
Там дійсно відморожена сімейка
Пашка Показати IP 20 Липня 2022 10:23
А мажор не з такого самого мяса як всі інші? Чи його майно не горить а ноги не ламаються?!
Анонім Показати IP 20 Липня 2022 10:39
Чого всі такісцикуни взяли Тай за законом військового часу одного другого й третього Тай диви спокій буде
Ганна до Анонім Показати IP 20 Липня 2022 16:09
По- перше - нема ніякого " закону військового часу", за яким хтось може когось убивати, калічити.. Це в сталінські часи , щоб виправдати свавілля, КГБ-істи могли убити без розслідування! По-друге - за такі дії посадять месників, і все. Треба звертатись до прокуратури, і вимагати покарання! Звертатись до держ.органів з вимогою зняти з посади директора атомки! Чи було колективне звернення працівників з цього приводу? Де , врешті, наше телебачення всюдисуще, яке умудряються показати роботу військового заводу, а сюди не хочуть у Рівне приїхати і зробити репортаж і " прославити" на всю країну сімейку Павлишина?
ВВ Показати IP 20 Липня 2022 12:11
Петицію напишіть на президента, тоді не відвертиться
Det Показати IP 20 Липня 2022 12:44
Юрій, як говорить прислів'я" чия б корова мукала б" Твій син був бізнес-партнером Евгенія Павлишина! А тепер потрібно частку приватизувати?
Сергій Показати IP 21 Липня 2022 12:00
Менти і прокурори все кришують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus