USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

18-річного волинянина, який вбив пенсіонерку та підпалив її хату, взяли під варту

10 Лютого 2020 15:08
Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжний захід 18-річному хлопцеві, який у селі Холонів Горохівського району вбив 67-річну жінку, пограбував її будинок та підпалив разом із тілом.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Рішенням суду 18-річного хлопця взяли під варту на 60 днів без права внесення застави.

Нагадаємо, вранці 8 лютого до поліції Волині надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Горохівського району. У будинку після гасіння виявили мертвою з ознаками насильницької смерті 67-річну господиню.

Поліцейські оперативно встановили, причетність до скоєння цього особливо тяжкого злочину 18-річного односельця загиблої. Зловмисник під час розбійного нападу забрав у жертви значну частину грошей. Намагаючись приховати сліди злочину, вбив її та інсценував пожежу. Його поліцейські затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного.

Слідчі поліції області за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій та умисне вбивство з корисливих мотивів скоєне з метою приховати інший злочин. Підозрюваному судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus