USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Медики просять частину луцького екс-дитсадка

23 Травня 2012 16:01
Керівництво управління охорони здоров’я міськради звернулося до обранців луцької громади з проханням передати їм на баланс частину будівлі колишнього дитячого садка на вулиці Бенделіані, 7. Таким чином чиновники хочуть охопити більше мешканців району ДПЗ медичними послугами.

Про це йшлося 23 травня під час засідання комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Начальник міського відділу комунального майна Тарас Яковлев розповів, що управління охорони здоров’я просить частину приміщення колишнього дитячого садка на вулиці Бенделіані, 7 для розширення амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 1, яка обслуговує мешканців району ДПЗ.

«Їм не вистачає місця, тому вони просять передати на баланс частину приміщення другого поверху. Площа - 263,7 квадратних метрів… Нині воно не використовується і знаходиться на балансі виконкому», - пояснив чиновник.

Тож члени комісії вирішили рекомендувати сесії передати приміщення на баланс управління охорони здоров’я.
Також Яковлев повідомив, що в будівлі залишається два незайнятих приміщення площею приблизно 300 і 500 квадратних метрів.

Він висловив думку, що ці площі можна віддати в оренду під приватну медичну практику. Посадовець розказав, що є підприємці, які готові відремонтувати їх та облаштувати там діагностичний центр. «Також вони безплатно відремонтують декілька кімнат для реабілітаційного центру для хворих на синдром Дауна», - зауважив Яковлев.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
справедливий Показати IP 23 Травня 2012 20:38
А дитячі садочки вже не потрібні? Чи в районі ДПЗ їх в достатній кількості...
Лучанин Показати IP 23 Травня 2012 23:58
Окрім "синдрома Кривицького", цікавить ще одне питання: чи мешканці району ДПЗ теж хочуть цього?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus