USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Мені як главі парламенту соромно за колег», – Разумков у Луцьку про скандальну вечірку Тищенка

21 Квітня 2021 11:13
Голова Верховної ради Дмитро Разумков під час візиту до Волинської області прокоментував скандал навколо його однопартійця – нардепа від «Слуги Народу» Миколи Тищенка.

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської в розпал локдауну в Києві. Після вечірки нардеп стверджував, що святкування дня народження його дружини відбувалося в готельному номері, що не заборонено карантинними обмеженнями.

Спікер парламенту зауважив: представники влади як ніхто мають розуміти ситуацію в державі і необхідність карантинних обмежень.

«Сьогодні так робити не можна. Я намагаюсь у Верховній Раді вводити політику єдиних стандартів, бо подвійні стандарти – шлях в нікуди. Якщо держава знаходиться в непростій ситуації, в багатьох не вистачає ресурсів для існування, є проблеми у медичній сфері, то представники влади мають це розуміти», – повідомив він.

Також Дмитро Разумков висловив сподівання, що буде реакція фракції партії «Слуга Народу» і на висловлювання голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податків та митної політики Данила Гетманцева, який нецензурними словами відреагував на критику партійної дисципліни від шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної.

«Я сподіваюся реакція від фракції буде. Щодо заяв моїх колег, я завжди говорив: треба подумати, а тоді вже говорити. Якщо ти є представником влади, то твої слова сприймаються по-іншому, позиція, дії будуть розглядатися під мікроскопом. І зі святами сьогодні можна відкласти до того часу, коли відсвяткувати зможуть всі. У моєї дружини в п’ятницю буде день народження, але ми святкуватимемо в тісному родинному колі вдома. І вважаю, що це правильно. Людям за свої неправильні вчинки має бути соромно. Я розумію, що кожен має відповідати за себе, але мені як главі парламенту за дії деяких своїх колег соромно. Тому вибачте за всіх», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українці Показати IP 21 Квітня 2021 11:25
Вам, пане Разумков, соромно за свого одного колегу, а українцям соромно за 73 відсотки ваших колег !
скептик Показати IP 21 Квітня 2021 11:58
Повинні бути жорсткі і однозначні наслідки
українець Показати IP 21 Квітня 2021 12:31
Ця ВР_трутні на тілі України!!! Тільки РОЗПУСК і нові вибори!!!! Інакше_рутина!!!! Повна.
Смітюх Іван Показати IP 21 Квітня 2021 17:30
Голова ВР приїхав на Волинь як в "радянскі" часи , приїжджали партійні босси . Замість того , щоб поспілкуватись з депутатми та почути реальні проблеми , окрему думку депутатів та інших , його повезли по накатаній дорозі - замилювати очі.
ВИТЯ Показати IP 5 Травня 2021 22:45
Гавкнув что пёрднув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus