USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мертве немовля у пакеті в Луцьку: стало відомо, від чого померла дитина

18 Жовтня 2020 19:00
Поліцейські затримали у Луцьку волинянку, яка привезла пакет зі своїм мертвим новонародженим хлопчиком на зупинку. Її підозрюють у вбивстві дитини. Попередньо, дитина померла через удушення.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Страшну знахідку виявили на одній із зупинок. Скривавлене немовля ще з пуповиною лежало у чорному пакеті, замотане у тканину. Жінка, яка принесла туди дитину, сама зателефонувала до поліції. Спершу вона сказала копам, що знайшла мертве дитя. Згодом таки зізналася, що дитину народила вона.

«Одразу приїхали додому. Там були сліди і одягу, кров була і інші сліди, як після пологів. Пуповина ще була біля неї. Відомо, що вона її перерізала кухонним ножем», – розповіла речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

Жінка мешкала у гуртожитку. Сусіди не чули, як вона народжувала.

Тіло дитини відправили на експертизу. Попередньо відомо, що хлопчик помер після народження. Слідчі одразу запідозрили, що мати вбила дитя.

«Попередньо експертиза розтину тіла дитини встановила, що дитина померла через удушення. Можливо, вона її народила у ванній і втопила, душила. Врешті, ці ще експертизи тривають», – повідомила речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук.

Сусіди приголомшені. Кажуть, що 24-річна жінка мешкала тут пів року. Сама виховувала двох маленьких синів 4 і 5 років. Працювала у магазині і завжди була привітною. Про те, що була вагітна, пожильці гуртожитку навіть не здогадувалися.

Нині жінка у СІЗО. За попередніми даними, вона вже зізналася, що вбила дитину, але чому – не каже. Чи осудна – буде відомо після психіатричної експертизи. За вбивство дитини жінці загрожує п’ять років позбавлення волі. Доки триває слідство, двох її хлопчиків забрала бабуся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Андрійко Показати IP 18 Жовтня 2020 19:48
Коли вже звільнять ольгу бозолюк чи вона недотрога и все так и останеться ? ии як минимум мали відсторонити під час розслідування а про ии повединку взагали це ж лице полиции
5 років Показати IP 18 Жовтня 2020 20:02
за вбивство...слів немає!
українець до 5 років Показати IP 18 Жовтня 2020 20:29
Хто у нас при владі? Бандитсько-корумпована країна-Україна!!!!!!!!!!!!!!! Яке може бути законодавство,коли народними депутатами є колишні зеки? А обираємо-то_____МИ!!!!!!!!
АС до 5 років Показати IP 19 Жовтня 2020 07:48
Це не вона винна, третю дитину постав на ноги ... це держава і люди злі і брехливі довели її до такого стану-безвихідь повна була, ніхто не підтримав, навпаки цькували нащо тобі третя? От хто винуватий Вона жертва
Міщанка до АС Показати IP 19 Жовтня 2020 10:17
не можеш виростити - відмовся, віддай на всиновлення, але життя забрати не маєш права!!!
Vasyl Показати IP 18 Жовтня 2020 22:39
От цікаве в нас законодавство. За хуліганство, розбійку, крадіжку можуть посадити на 3-4 роки, а за вбивство на 5 років. Тобто 5 років відсидів, і знову можеш вбивати... Як це можна виправдати?!
так таки так до Vasyl Показати IP 19 Жовтня 2020 09:54
але якщо маєш гроші чи хоч твій бузулук працює в суді чи поліціі- то можуть на гірший випадок дати умовно!
Бузулук Показати IP 19 Жовтня 2020 08:40
А Бузулучку як співучасницю вбивства, взагалі залишили в поліції. Абсурд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus