USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці волинського села не пустили дітей до школи

4 Вересня 2018 12:50
У селі Стобихівка Камінь-Каширського району батьки дотримали свого слова і не пустили дітей до школи.

Натомість вранці вони зібралися поблизу навчального закладу разом із вчителями. Директор не з'явився, пише Бізнес.Район.

Жителі села обурені бездіяльністю місцевої влади, яка понад 10 років обіцяє будівництво нової школи, а до 1 вересня - зробити фундамент. Всі ці роки вони безрезультатно оббивають пороги чиновників.

«Ми готові допомагати будь-чим, що нам скажуть. Вже й зібрали 600 тисяч на цю школу. Ми не просто вимагаємо, але й допомагаємо зі свого боку чим можемо», – говорить житель села Стобихівка Олександр Сущ.

Зрештою до села завітала поліція, аби визначити чи було кримінальне порушення в діях протестувальників, та місцева влада на чолі з головою Камінь-Каширської районної ради Віктором Сусом. Жителів Стобихівки заспокоїли, що проектна документація перебуває на експертизі. Завершити її збираються до кінця вересня, після того розпочнуть будівельні роботи.

Батьки школярів налаштовані категорично і стверджують, що поки не побачать бодай якогось зрушення – їхні діти до школи не підуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 4 Вересня 2018 14:54
Бардацюга у Камені, як і скрізь в Україні. Школа та - перероблена і пристосована під навчальний заклад хата, конфіскована у "ворога народу" - куркуля, у 1950 році. Самого його із родиною вислали до Сибіру де вони й згинули навіки. "Совок" продовжується, панове поліщуки!
Хахаха Показати IP 4 Вересня 2018 15:01
"Зрештою до села завітала поліція, аби визначити чи було кримінальне порушення в діях протестувальників" - ото насмішили, ні реально дна нема...
Я. Квашук Показати IP 4 Вересня 2018 15:03
Молодці , тільки такими діями в нашій Україні можливо чогось спромогтися і добитися !!!!! Берем приклад з цих сільських людей .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus