USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Меценати влаштували свято для діток бійців Небесного легіону

22 Грудня 2021 20:29
Цими вихідними волонтерський рух «Меценати для солдата», що його очолює Руслан Теліпський,організував передноворічне дійство для діток бійців Небесного легіону.

Теплі обійми, душевні розмови, розваги, майстер-класи, подарунки та безліч приємностей – це аж ніяк не весь перелік того, що очікувало на діток та їхніх матусь у Луцьку в рамках цього заходу. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила депутатка Луцької районної ради, координаторка Жіночого руху «ЗА Майбутнє» Волині Ольга Максим’як.

«З Русланом Теліпським ми знайомі дуже давно, – зазначила вона. – Але лише фактично цього року почали тісно співпрацювати, коли влітку разом з моєю колежанкою, теж депутаткою Луцької райради Василиною Сидорчук втілювали проєкт для діток бійців Небесного легіону «Посміхнись, дитино».

Цього дня на дітлахів чекало чимало сюрпризів, за що організатори свята щиро дякують партнерам.
Дуже потішили діток теплі подарунки від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», вручила його голова правління Людмилі Лонюк. Директор рекреаційного комплексу «Рестпарк» Назар Гусак надав можливість зупинитися у них сім’ям бійців з віддалених громад.Ресторатор Роман Хорзов та менеджерка проєкту «Сам Удома» Поліна Хорзова організували майстер-клас, під час якого діти самі готували вареники на виробництві смаколиків «Сам Удома».
Також організатори дякують за допомогу народному депутату України Вячеславу Рубльову, депутату Волинської обласної ради, голові фракції «За майбутнє» Ігорю Леху, депутату Луцької районної ради Олександру Шабалі.

«Допомогти дітям бійців Небесного легіону може кожен. Як саме – читайте на сторінці Руслана Теліпського та у спільноті «Меценати для солдата» в фейсбуці», – додає Ольга Максим’як.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus