USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція взялась за «секс-бізнес» у Луцьку

9 Липня 2013 08:50
Інтернет-сайти, на сторінках яких пропонують інтернет-послуги, виявили луцькі правоохоронці.

Так, з метою виявлення і документування протиправної діяльності осіб, які діють у сфері суспільної моралі, в обласному центрі провели оперативно-профілактичні заходи, - інформує прес-служба волинської міліції.

Правоохоронці, зокрема, відпрацьовували готелі, нічні розважальні заклади, сауни, банно-оздоровчі комплекси та інших місця проведення дозвілля, а також кільцеві дороги і вулиці.

ЧИТАТИ ЩЕ: У Луцьку налагодили бізнес сексуальних послуг

Окрім того, проводили ретельний аналіз рекламних оголошень у засобах масової інформації та в мережі Інтернет щодо пропозицій із організації надання сексуальних послуг, участі в зйомках порнографічного характеру, високооплачуваної роботи в режимі «он-лайн»; зосереджували увагу на розповсюдженні продукції порнографічного характеру, зокрема за участі дітей; відпрацьовували розважальні заклади, у яких неправомірно демонструються видовищні заходи сексуального характеру і які є прикриттям легальної діяльності або місцями звідництва, розпусти, надання сексуальних послуг за винагороду, тощо.

«На особливому контролі працівників міліції перебуває опрацювання електронних ресурсів світової мережі Інтернет, – наголосив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції ВасильМарчишак. – Зокрема виявили чотири сайти, на яких пропонуються послуги сексуального характеру за певну грошову винагороду - від 100 до 500 гривень. Усю інформація передали у відділ боротьби з торгівлею людьми та злочинів проти моралі управління Міністерства внутрішніх справ України в області для подальшої перевірки і прийняття законного рішення.

Окрім того, за 10 діб луцькі міліціонери склали 14 адміністартивних протоколів за заняття проституцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
иван Показати IP 9 Липня 2013 10:33
а взятися за квартирних злодиив-грабижникив-нотариусив-квартирних маклерив-аферистив-хабарникив-угонщикив часу нема : Тим бильше толку з той роботи як кит наплакав-хай влада дасть им прейскурант справку из ликарни тай хай товчуться де хочуть з ким хочуть причим тут милиция
NANO Показати IP 9 Липня 2013 10:38
у злодиив-грабижникив-нотариусив-квартирних маклерив-аферистив-хабарникив-угонщикив всьо праплічєно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus