USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Міліція зайнялася бійкою націоналістів і комсомольців у Луцьку

19 Березня 2013 22:14
Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту поміж комсомольцями та націоналістами під час кінопоказу «Кривавих совєтів» у Луцьку.

Про це йдеться у повідомленні IA ZIK.

у прес-службі Волинського обкому ЛКСМ заявили, що за їхнім наполяганням щодо організаторів кінофестивалю відкрито кримінальне провадження за статтею 171 Кримінального кодексу України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів».

Керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик підтвердила цю інформацію. «Матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Триває перевірка, в результаті якої буде прийнято кінцеве процесуальне рішення», – зазначила вона.

Нагадаємо, на відкритті фестивалю «Висвітлення історичної правди», що стартував у Луцьку 17 березня показом скандального фільму «Криваві совєти», між комсомольцями та націоналістами виникла бійка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
зaгрeб Показати IP 20 Березня 2013 08:12
Почему в комсомоле такие страшние девушки?Или ето такой психологический прием?
Віктор Показати IP 20 Березня 2013 08:42
Між комсомолцями і націоналістами? а ви нічого не плутаєте? один Кононович зацідив в носа другому. Який з них комсомолець, а який націоналіст?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus