USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мін’юст скасував реєстрацію об’єкта незаконного будівництва у Луцьку

27 Травня 2021 18:08
Міністр юстиції України Денис Малюська у відповідь на скаргу Луцької міської ради скасував рішення скандального «чорного реєстратора» щодо реєстрації права власності на житловий будинок з приміщеннями на проспекті Відродження, 29а.

За цією адресою відбувалось будівництво з порушеннями містобудівних вимог та державних будівельних норм, що порушувало вимоги щодо відстані до існуючих споруд, поверховості й висотності тощо.

Як зазначив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини міський голова Луцька Ігор Поліщук, ще минулого року міська рада та безпосередньо мер звертались в Мін’юст з вимогою скасувати державну реєстрацію об’єкта та позбавити реєстрації скандального реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району Ященка В.О.

«В Мін’юсті скаргу задовольнили частково, реєстратора позбавили доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 3 місяці. Проте державну реєстрацію цього об’єкта скасували, що дає можливість Луцькій міській раді подавати позовну заяву в суд», - зазначив Ігор Поліщук.
Нагадаємо, скандальний реєстратор Ященко В.О. відзначився тим, що переводив квартири в незаконний спосіб із житла в комерцію. Власники цих квартир здійснювали втручання в опорні конструкції, внаслідок чого в мешканців будинку виникало чимало проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
санітар Показати IP 27 Травня 2021 18:47
А тепер це страховисько розвалять, щоб іншим "забудовникам" повадно не було. Це обласний центр, а не колгосп "Сорок лєт без яєць".
Йєєха Показати IP 27 Травня 2021 19:18
Якщо забудовник не друшлак, то сам оскаржить до суду рішення Малюськи. І скоріше за суд виграє.
Оля Показати IP 27 Травня 2021 19:19
Ура!Скоро перше знесення незаконного хліва!Чекаємо)
Свідомий Показати IP 27 Травня 2021 20:06
Я б не сказав, що це хлів, гарна будівля, краще ніж той «шанхай» який там всюди побудований, мало таких приміщень в Луцьку
Лучанин до Свідомий Показати IP 28 Травня 2021 10:20
Будівля, може й, гарна, але не в тому місці.
Ккк Показати IP 27 Травня 2021 22:35
Та треба ще одну "реконструкцію фруктової палатки" по Відродження, 4, цього ж власника оцінити в цьому ж плані, тому що навіть не оформлено право власності, збудовано з порушеннями, а зараз і магазин працює та і дитячий центр Розумах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus