USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мін'юст зареєстрував громадську спілку «Всеукраїнський собор» на чолі з Турчиновим

22 Січня 2019 17:41
Міністерство юстиції України 22 січня зареєструвало громадську спілку «Всеукраїнський собор», координатором якого обрано секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова.

Як повідомляється у вівторок на персональному сайті Олександра Турчинова, ініціаторами створення «Всеукраїнського собору» стали релігійні організації, релігійні та громадські діячі, пише Інтерфакс Україна.

«До складу духовної ради «Собору» увійшли голова Ради євангельських протестантських церков України, старший єпископ Української церкви християн віри євангельської Михайло Паночко, голова Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів Валерій Антонюк, старший єпископ Союзу вільних церков християн євангельської віри України Василь Райчинець, голова духовного управління євангельських християн Української християнської церкви «Нове покоління» Андрій Тищенко, єпископ Собору незалежних євангельських церков України Анатолій Калюжний та інші керівники релігійних організацій», – зазначено в повідомленні.

Координатором «Всеукраїнського собору» обрано Олександра Турчинова.

За його словами, метою «Собору» є «об’єднання релігійних, громадських організацій та усіх небайдужих громадян навколо ідеї християнського розвитку України».

Основними завданнями та напрямами діяльності «Собору» є поширення християнських цінностей через культурні, освітні, волонтерські і молодіжні проекти, популяризація здорового способу життя, протидія негативним соціальним явищам тощо.

У повідомленні наголошується, що громадська спілка «Всеукраїнський собор» не є політичною партією або екуменічним об’єднанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus