USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міськрада закупить валюту для ДКП «Луцьктепло»

27 Вересня 2017 15:44
Наділити департамент фінансів та бюджету міськради правом купівлі валюти від імені ДКП «Луцьктепло» вирішили депутати міськради. Рішення ухвалили, тому що рахунки ДКП «Луцьктепло» наразі заблоковані.

Про це йшлося під час 31-ї сесії Луцької міськради 27 вересня.

Депутати підтримали проект рішення про укладення договору доручення.

Як пояснила директор ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, йдеться про сплату коштів, передбачених договором з Європейським банком.

Підприємство не може напряму купувати валюту, оскільки його рахунки лишаються заблокованими, тому повноваженнями щодо купівлі валюти від імені ДКП «Луцьктепло» хочуть наділити департамент фінансів та бюджету міськради. Пропозиція, з її слів, відповідає договором, де міськрада виступає гарантом.

Валюту придбають для сплати за послуги юридичних радників.


Як сьогодні повідомила Валентина Малютіна, ДКП «Луцьктепло» перебуває в критичному стані і вперше входить в опалювальний сезон з арештованим рахунком.

Депутати Луцької міської ради проголосували за звернення до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та до голови Верховної Ради України Андрія Парубія з проханням вжити дієвих заходів щодо нормалізації діяльності ДКП «Луцьктепло», оскільки вкрай важке фінансове становище підприємства ставить під сумнів початок та проходження наступного опалювального сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus