USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

«Мій друг – дорожній рух», - ДАІ

4 Листопада 2011 18:01
Працівники ДАІ Волині проводять акцію під гаслом «Мій друг – дорожній рух».

Про це інформує прес-служба ДАІ в області.

Урок на тему безпеки дорожнього руху для діток молодших класів у школі №26 провели працівники ДАІ.

Така акція викликана стурбованістю даішників аварійним станом на автошляхах області. «Кількість дітей, які постраждали унаслідок дорожньо-транспортних пригод, нікого не може залишити байдужими. А головним напрямком профілактики мають бути роботи з дітьми», - зазначив начальник Управління ДАІ в області Василь Підгаєцький.

У ігровій формі, а саме через підготовлені логічні завдання, діти вивчили та повторили правила переходу проїзної частини та поведінки на дорозі.
На думку даішників, такі заходи для дітей є найбільш ефективними, адже, розгадуючи кросворди, загадки, та малюючи на тему безпеки руху, школяр краще сприймає подану інформацію та запам’ятовує її.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Валя Показати IP 5 Листопада 2011 08:43
Чому про роботу ДАІ інформує прес-служба ДПА?
Вася Показати IP 5 Листопада 2011 09:10
інформує ДПА ??????
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2011 02:18
Це дуже чудово. ПДР в мене привито з дитинства, а може і в крові сидить. Дітей я також привчив. А от як меншому пояснити чому дяді через перехід на червоне світло постійно їдуть? Може наше ДАІ ще й з тими дядями почне працювати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus