USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Могло бути два трупи»: у Луцьку водій ледь не збив дітей, які вибігли на дорогу. Відео

28 Грудня 2019 10:15
Двоє дітей, віком близько 10-12 років, перебігали через дорогу в невстановленому місці та ледь не потрапили під колеса легковика. Водій в останній момент бачить дівчат, які біжать по дорозі, гальмує та об’їжджає їх.

Відео інциденту опублікував користувач Ярослав Арцишевський у Фейсбуці.

«Сьогодні могло бути легко два трупи і замість святкового стола стояло б дві труни, а я в тюрму. Пояснюйте своїм дітям, що не потрібно різко вибігати на дорогу в ночі. Добре, що я не швидко їхав і встиг зреагувати», – розповів водій та додав, що інцидент трапився на вулиці Кравчука, поблизу ресторації «Млин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Василь Показати IP 28 Грудня 2019 10:40
Водій молодець уважний, а батькам потрібно кожний день нагадувати своїм дітям як і де потрібно переходити дорогу.
Ігор до Василь Показати IP 28 Грудня 2019 13:04
Буває таке що батьки з дітьми переходять дорогу не на зебрі... що тут говорити
Анонім Показати IP 28 Грудня 2019 11:04
Водій молодець,швидкість була нормальна і зреагував,якби швидкість була більша були б трупи.Дітей по ж*пі...
ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 11:12
Це не добре, що ви швидко не їхали...а ви повинні помаленьку їхати по місту,а особливо в цьому "спальному" районі...поряд ДВІ ШКОЛИ...!!!!!!
ігор луцький до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 12:04
А попереду автомобіля повинен йти хтось з пасажирів і вигукувати:Обережно!!!Їде автомобіль!.
Всезнайко до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 12:13
То хай би в тих ДВОХ ШКОЛАХ та батьки вчили, як дорогу переходити...
" до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 12:24
Школи вечірні? А діти та іхні батьки живуть в місті- і це треба втовкмачувати в голови .
Ольга до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 12:39
Швидкість у водія нормальна. А от тим дітям потрібно добре по сраці надавати, і батькам теж, вдобавку щей штраф впаяти, що досі не навчили дітей переходити дорогу.
Патрульний до Ольга Показати IP 28 Грудня 2019 23:38
Швидкість водія була на межі небезпеки, тому я таку швидкість не рахую нормальною, а що стосується штрафів, то скільки б ви не говорили дитині, вона всерівно своє зробить, тому якщо дитина безтолкова, чи вперта, то ти нічого не зможеш їй донести. Мене зрозуміє той хто має проблемних дітей, бо не всі діти піддаються вихованню. Я часто таких зустрічаю на вулицях міста і їхні батьки розповідають що не знають як з ними боротися. Біда у тому що будь хто, чи то водій, чи поліцейський (окрім батьків), навіть під час такої події, немає права взяти за руку дитину, особливо шарпати її, чи розмовляти з неповнолітніми на повишеному тоні, бо це вже буде кваліфікуватися як насильство над неповнолітнім, та обмеження пересування, що відноситься до кримінальної відповідальності і може тягнути за собою навіть обмеження, чи позбавлення волі строком від 1 до 3 років, або виправні роботи, або штраф. Тому у таких випадках просто спокійно підійдуть до дитини і спокійним тоном скажіть "От бачте, щойно ви ледь не потрапили під колеса машини. А ви знаєте що якби я не встиг загальмувати, то зараз ваші батьки плакали б?! Ви ж не хочете цього, так? То знайте, ваші батьки вас люблять обох і не хотіли б втратити через те, що ви не обережно перебігаєте дорогу, та ще й не на пішохідному переході. Тому будь-ласка в наступний раз будьте більш уважні і обережні, бо життя одне і у батьків ви одні."
Лучанин до Патрульний Показати IP 30 Грудня 2019 23:55
Добре, що я звільнився з патрульки, а то працювати поруч з такими експертами, це пиз*ець. Який на око вирахував по відео, що швидкість була на межі небезпеки. Попроси Тарасюка чи Раковец тебе на підвищення кваліфікації відправлять. Бо ти точно не на свому місці. Позорисько, а не патрульний.
До дибілів до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 12:51
Долбануті люди, можливо якщо школа, то взагалі нехай перекриють дорогу, бо тут чиїсь недоумкі перебігають перед машиною дорогу!!!!!
Психолог до До дибілів Показати IP 29 Грудня 2019 00:12
Ти перш ніж писати подібне, за собою дивись і слідкуй за словами, бо бачу ти такий розумний що аж зашкалює. Звісно я по цитаті бачу що ти прийшов сюди лише язиком помолоти, скоріш за все у тебе з'явилось багато вільного часу, якого нікуди подіти. Перш ніж звинувачувати всіх, для початку повиховуй проблему дитину, як ти виразився "недоумків", хоча ми вже всі зрозуміли хто з нас недоумок і дибіл, а потім я б хотів побачити який ти будеш герой, звісно якщо тобі дійде що навіть нормальній дитині доходить не з першого разу і що у неї замість голови не комп'ютер щоб все пам'ятати до дрібниць, особливо якщо людина скільки росте — стільки ж і помиляється, навіть дорослі люди, саме тому не все так просто і гладко як здається зі сторони. Щодо перекриття дороги, у цьому немає необхідності, інакше людям ніяк буде потрапити у власний двір, а лежачі поліцейські навпроти школи по вул. Кравчука і так встановлені, та й діти ввечері однозначно не до школи бігли, а в напрямку шкільного спортивного майданчику, біля якого є цілодобовий ларьок, та стежка через майданчик до ТЦ "Гостинець", де є кілька супермаркетів... А тепер подумай над цим і обгрунтуй для себе що ти тут наплів.
Лучанин до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 13:36
Як називається той прекрасний видуманий світ, в якому ви живете?)
Патрульний до Лучанин Показати IP 29 Грудня 2019 00:21
Це не видуманий світ, а елементарні правила дорожнього руху і безбечного швидкісного режиму під час пересуванням транспортним засобом у межах населеного пункту, особливо під час обмеженої видимості під час руху зустрічного транспорту.
Патрульний до ОКСАНА Показати IP 28 Грудня 2019 22:57
Ви допустили помилку в слові "не їхали", хоча я зрозумів що Ви мали на увазі "їхали", а також повністю підтримую суть сказаного, бо на дорогах з обмеженою видимість і осліплення зустічним транспортом, водій просто зобов'язаний зменшити швидкість до безбечної, щоб навіть під час зіткнення не сильно травмувалась людина, не кажучи вже про об'їзд, якби по зустрічні смузі їхав ще один автомобіль і вам нікуди було б з'їхати. Дотримання швидкісного режиму під час руху, у багатьох випадках зіграло б важливу роль, хоч для вас це і зіграло б на кілька хвилин запізнення до місця призначення, та не економії пального, зате врятувало б багато життів, вашого часу після зіткнення, а більшість з них не лише позбавлених права керування, але й волі, та нервових стресів, адже ви у той момент починаєте розуміти що якби їхали повільніше, то можна було б зараз тут не бути і уникнувши зіткнення, не позбавили чиєсь життя.
boss Показати IP 28 Грудня 2019 11:23
Ярослав, молодець! Але їхати вночі треба помаліше.
Заробітчанин до boss Показати IP 28 Грудня 2019 13:59
Може б..ять ще пішки ходити, або взаді пхати свою машину?
Патрульний до Заробітчанин Показати IP 29 Грудня 2019 00:26
Може для початку вивчити правила дорожнього руху, а не купляти їх якщо не довчили.
Патрульний до boss Показати IP 29 Грудня 2019 00:23
Повністю підтримуючи сказане, не зважаючи на тих хто не обдумано ставить дизлайки.
! Показати IP 28 Грудня 2019 11:39
Водію РЕСПЕКТ!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 28 Грудня 2019 11:53
Малолітні.........Зловити б добре наказати. А щоб повторів не було - батькам впаяти штраф за те що діти порушують правила і за те, що діти нев світловідбивних жилетах
Патрульний до Анонім Показати IP 29 Грудня 2019 00:55
А ви зловіть і накажіть, а потім коли сядите на лаву підсудних, я подивлюся що ви тоді заспіваєте, коли зрозумієте що закон буде на стороні дитини. Я вище пояснив що буває з тими хто будь-яким чином повисить голос до неповнолітнього, чи ще гірше якщо доторкнеться її хоча б пальцем, обмежуючи її волю, та пересування. Щодо світловідбиваючих смужок, у нас нажаль ще немає такого жорсткого закону, тому контроль над ситуацією можна буде взяти лише після деяких змін в законі. А на даному етапі, я б в свою чергу наполегливо рекомендував подбати про безпеку своїх дітей, купивши їм кілька вітловідбиваючих смужок на штаны (на липучці) — у веломагазині, та (або) жилетку як у поліцейських (у вигляді шлейок) — в інтернеті, чи воєнторзі (магазині спецодягу). Хоча по відео чітко видно ситуацію, на якій водій не зміг би уникнути зіткнення навіть якщо діти були б навіть з ліхтарями в руках, тому що вони вибігли позаду зустрічного авто, чим не дає змогу на швидке реагування водієм, а те що водій просто виявився уважним, а головне не відволік свою увагу на пасажира, який відволікав його розмовою під час руху, це дійсно респект.
Всезнайко Показати IP 28 Грудня 2019 12:12
Це ще добре,що зустрічні проїхали, було місце для маневру.
AK-76 Показати IP 28 Грудня 2019 13:34
де бл...ді поліцейське керівництво яке повинне ходити по школах і проводити уроки поведінки на дорозі. а дітей треба було затримати івикликати батьків
Анонім Показати IP 28 Грудня 2019 18:41
я ви су*а воділи заїб,,,, чи у у вас немає малих дітей? чи ви коли були малі не летіли через дорогу? зрозуміло що дітям потрібно пояснити і втовкмачити що на дорозі багато дебілів!!!!! але є одне але-ви спробуйте перейти на зе брі по карпенка-карого чи на варварівці в темну пору !!!!! які мать його 50 км???
Павло до Анонім Показати IP 28 Грудня 2019 23:41
мдааа. Не всім божевільним доступ до інету закрили. Бо виходить так що відій в будь якому випадку “зло”, а пішоходи всі “агнці Божі”..... Коли вже вас “дуріків” життя навчить?
Патрульний до Анонім Показати IP 29 Грудня 2019 01:05
Повністю підтримуючи сказане. На превеликий жаль так і є... Мало того що штрафи не сильно лякають водіїв, особливо коли немає технічної можливості зафіксувати порушення швидкісного режиму, так ще й водії цим користуються (розуміючи що можуть уникнути покарання), адже хто не любить халяви, звісно що поки ця халява існуватиме, то стільки ж і порушуватимуть, і жертв на дорогах значно побільшало за останні роки.
Ввв Показати IP 29 Грудня 2019 12:40
Чому майже через комент згадують хворих людей( дибілів)...напевно вони найменше порушують правила...чим здорові люди..
Просто Показати IP 29 Грудня 2019 12:48
Для прокуратури водій завжди буде винуватцем, бо має бути екстрасенсом, уміти бачити в темряві, знати майбутнє і т.д.. а для полішуцьких мамаш, які понароджували в 18 років, бо не знають що таке контрацептиви, то ти товчи, не товчи вони своїх неуків нічому не навчать, оскільки крім манікюру на ньоХті і дєцкіх за життя не бачили й не знають.
Юра Показати IP 29 Грудня 2019 14:25
Водій молодець, швидко зреагував! Швидкість, навіть видно по відео, що допустима і невелика, тому не розумію коментарів про швидкість. Занадто повільно їхавши він би теж створював аварійну ситуацію. Чому коли винні реально пішоходи (як тут чиїсь тупі діти), всеодно треба їх восхваляти, бо ж водії всі - це зло?! Де по правилах можна переходити дорогу в незазгаченому місці, ще й перебігати і ходити без світловідбиваючих елементів дітям? Тому кого ви тут оправдовуєте, незрозуміло! І до чого тут інші водії та загальні ситуації, еоли нам показують конкретний випадок, з конкретними людьми. Водій молодець! Багатьом батькам це буде уроком! Бо могло б бути зовсім по іншому. І для прокуратури теж був би винен пішохід, який порушує усі можливі правила. Всім водіям такої реакції! А всім таким горе-пішоходам - хорошої різки вдома і штрафів!
Лучанка Показати IP 29 Грудня 2019 22:07
Підтримую повністю Патрульного - у темну пору необхідно пересуватися зі швидкістю 15 км/год , а тим дітям сказати "вибачте, що моє авто заважало вам перетинати дорогу" і купити їм по цукерці. І узагалі необхідно завжди перед виїздом робити розклад на таро чи хоча б гороскопи читати, бо водій зобов'язаний пам'ятати не тільки минуле, але бачити і знати майбутнє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus