USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Протестувальники розблокували трасу «Луцьк-Ковель»

10 Травня 2017 17:52
Відновили рух автотранспорту на автодорозі «Луцьк-Ковель» в селі Воля-Любитівська Ковельського району.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Мирні акції протесту з перекриття дорожнього руху ще тривають на автодорозі міжнародного значення «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу сіл Заячівка та Озерне Ковельського району.

Нагадаємо, причиною перекриття є невдоволення волинян рішенням щодо ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Читати ще: «Ми перекрили дорогу з відчаю, бо нас не чують», - ковельчани до Кубіва

Як повідомлялося, 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули у ніч на 5 травня поблизу Поворська. Відтак, того ж дня у знак протесту мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка.

Охорону публічної безпеки забезпечували співробітники поліції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області. Порушень правопорядку не зафіксовано.

Окрім того, 7 травня через ковельський ветсанзавод обурені люди перекрили 2 траси та в’їзд до Турійська. Причиною перекриття є невдоволення місцевих жителів вивантаженням поблизу села Поворськ 15 КамАЗів мертвих тварин з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Варто додати, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл вже раніше перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Поціновувач мисткинь Показати IP 10 Травня 2017 19:46
О 19-30 в районі ЛПЗ знову жахливий сморід. Депутати з міськради планують щось робити?
) Показати IP 10 Травня 2017 20:56
А чого не пишуть що ті камази курчаковські?
Анонім Показати IP 10 Травня 2017 21:41
А ось в районі цукрового заводу вперше за 3 дні чисте повітря. Ура.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus