USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Моя команда не проводить жодних опитувань на Волині», – Ігор Гузь

29 Січня 2019 11:32
У прямому ефірі ТРК Аверс з Ігорем Гузем в студію зателефонувала жителька Іваничів і запитала про соцопитування, що нібито роблять від нардепа з округу щодо ЄС та НАТО. На що парламентар відповів, що до нього дійшли такі сигнали, та від його команди ніякі опитування не проводять.

«Ніхто з моєї команди, ні торік, у грудні, ні в січні цього року не проводив та не проводить опитування. Нас дивляться жителі округу, тому закликаю вас, якщо ви побачили таких молодих людей, зателефонуйте до поліції. Якщо буде можливість, зателефонуйте також до моїх громадських приймалень. Контакти є на моєму персональному сайті», – зауважив він.

І додав: «Наскільки я розумію, Блок Петра Порошенка здійснює «якісь» агітаційно-пропагандистські заходи шляхом опитування. Не грайтеся з цим, якщо йдете до людей, то кажіть від кого», – зазначив депутат та звернувся до керівника БПП на Волині Івана Мирки розібратися в цій ситуації.

«Якщо ви йдете до людей, то в чому проблема, так і говоріть, що ви – від «Солідарності». Я не хочу переводити це питання в незрозумілу ситуацію. Люди представляються від моєї команди – але це ж брехня. Наголошу: моя команди ніякого соцопитування не проводить на Волині!» – резюмував Ігор Гузь.
Нагадаємо, у Луцьку під виглядом соціологічного опитування розпочався підкуп виборців на користь Петра Порошенка та збір персональних даних. За успішне виконання декількох завдань агітаторам обіцяють близько 3 тисяч гривень, а підписати на таку схему пропонують чи не всю сім’ю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 29 Січня 2019 11:54
То бєпєпісти проводять у Новіку
Диуже Показати IP 29 Січня 2019 23:15
Немає про що питати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus