USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Молоді, Соборності, Гордіюк: у Луцьку протягом року планують встановити камери на низці вулиць

20 Жовтня 2021 12:40
В обласному центрі Волині розпочалися роботи з будівництва волоконно-оптичних ліній зв'язку на низці вулиць та проспектів, аби протягом року мати можливість встановити камери відеоспостереження.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 жовтня.

В інформації про стан виконання міської комплексної програми «Безпечне місто Луцьк» йдеться про те, що 1 вересня 2021 року розпочалися роботи з будівництва волоконно-оптичних ліній зв'язку (ВОЛЗ) у місті Луцьку на вулицях: Гордіюк, Конякіна, Карбишева, Єршова, Карпенка-Карого; проспектах: Молоді, Соборності, Відродження та дотичних до них вулицях.

Всього заплановано побудувати близько 20 кілометрів ВОЛЗ, що створить можливість надалі встановити камери відеоспостереження на цих вулицях у найближчий рік. На даній ділянці було повністю відсутнє оптоволокно та не було проєкту його будівництва. Департаментом проведено кропітку роботу в цьому напрямку впродовж 7 місяців, в результаті якої буде добудовано ВОЛЗ в найбільш густозаселених районах міста.

Окрім того, в рамках реконструкції проспекту Молоді та створення сучасного і багатофункціонального урбан-парку поруч із піцерією «Соло» заплановано побудувати ще один сегмент Системи та встановити понад 50 додаткових камер відеоспостереження на цьому проспекті та на проспекті Соборності.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку на проспекті Волі та прилеглих до нього вулицях планують встановити відеоспостереження.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 20 Жовтня 2021 12:55
І толку, що навпроти "Електроапаратного" купа камер. Спробуйте дорогу перейти. Схоже майже усі водії, а особлива молодші, дальтоніки.
Людина Показати IP 20 Жовтня 2021 14:14
Подуріли з тими камерами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus