USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Молитимусь довго, аби окупанти були резидентами моргів»: волинський репер випустив новий трек

25 Квітня 2022 15:56
Реп-виконавець з Нововолинська Денні Дельта випустив новий трек «Емоційний». Попри те, що назва не зовсім говорить про сьогодення, слова пісні одразу ж змушують зануритися у думки про війну. Репер бажає смерті окупантам та прославляє українських воїнів, які й роблять так, щоб їхній останній вдих повітря у житті був в Україні.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини репер наголосив, що не буває багато треків про кохання, розлуку, а тепер – про ненависть до русні. Попри те, що багато людей зараз скаржаться на однотипність та єдину тематику пісень – воєнну, артист наголошує, що не може зараз писати та думати про щось інше.

«Я розумію хід думок людей, які висловлюють невдоволення з приводу однотипності музики, що зараз з'являється. Але як автор скажу: трек про щось інше в цей момент можна випустити, тільки якщо він маринувався у тебе, закінчений до кінця лютого. Тепер же уся писанина вперто хилиться в конкретний бік», – каже репер.
Він також анонсував, що невдовзі вийде ще один його трек:«Гадаю, обидва свіжі тексти мені вдалося добити суто через їхню тематику («Емоційний» і ще один, який, цілком імовірно, почуєте згодом). Римувати про будь-що другорядне навіть не почав би, не пішло б. Це схоже, наприклад, на просування свого треку в інстаграмі, коли витрачені на рекламу кошти правильніше було б скерувати у фонд допомоги постраждалим від війни. Твої здібності, хист, дар, талант хочуть, аби їх використали правильно, згідно з вимогами часу».

Відзначимо, що за музичну складову треку «Емоційний» відповідав лучанин Тарас Сватула (Альф), який робив біт та зведення.

Нагадаємо, нещодавно волинські репери, зокрема Денні Дельта, долучилися до запису треку «До зброї», присвяченого Збройним силам України. Українські реп-виконавці закликали до рішучого спротиву, до демонстрації сили та єдності нації вільних людей. Таким чином артисти виявляють солідарність з українськими воїнами, які боронять нашу землю на фронті. Репери ж борються з агресором іще й на інформаційному та культурному фронтах.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus