USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Монатік озвучуватиме героя українського мультфільму

22 Лютого 2018 17:17
Дмитро Монатик озвучуватиме одного із героїв українського мультфільму "Викрадена принцеса", інформує "Медианяня".

"Було дуже цікаво втілитися саме в ту роль, яка є повною протилежністю мене самого, – ділиться враженнями Дмитро. – Голова, яку я озвучував, – один з найбільш неймовірних мешканців Чарівної Країни. Старий і буркотливий, схильний до застуд через сидячий спосіб життя, він зовсім не любить живе спілкування, вважаючи за краще зомбованих або покійних співрозмовників. Я ж, навпаки, є прихильником активного способу життя і не можу довго всидіти на одному місці. І найважливіше для мене – це живе спілкування з людьми. А нові експерименти – це певний виклик, і я з цікавістю підійшов до цього завдання".

Що ж, тепер ми маємо повну картину: головних героїв мультфільму – київську принцесу Мілу і її коханого Руслана – озвучили солісти групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив (Олексій Завгородній), Кота Вченого – Юрій Горбунов, друга Руслана Нестора – Сергій Притула, чарівника Фіна – лідер групи "ТНМК" Олег Михайлюта, його кохану Наїну – Маша Єфросиніна, київського князя Володимира, батька принцеси – Микола Боклан, охоронців князя – зірки "Сторожовий Застави" Олег Волощенко та Роман Луцький, братів Чернігівських, які допомагають Руслану шукати Мілу –зірки "Дизель Студіо" Євген Гашенко, Єгор Крутоголов та Олександр Бережок, головного лиходія чаклуна Чорномора – актор Євген Малуха, троєщинських бандитів – боксер Олександр Усик і найсильніша людина світу Василь Вірастюк, ну а Голову – Дмитро Монатик.





До слова, мультфільм «Вкрадена принцеса: Руслан і Людмила» створює анімаційна студія Animagrad за підтримки Держкіно (проект став одним з переможців 9-го пітчингу, сума державного фінансування становить близько 20% від загального бюджету в 95 млн грн). Права на прокат анімації попередньо продані понад 30 країнам світу, українська прем'єра мультфільму відбудеться вже 7 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Добрий Показати IP 22 Лютого 2018 17:54
Невже згадав рiдну мову?
Пфіі Показати IP 22 Лютого 2018 19:20
Хай в Росії в рекламі знімається їде. З його голосом тільки...
Лучанка Показати IP 23 Лютого 2018 16:22
ЗАПРДАНЕЦЬ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus