USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мужньо відбили масований штурм ворога: волинських військових нагородили відзнаками

24 Жовтня 2023 08:08
Юрій «Сліпий», Сергій «Тимур», Олег «Комбайнер», Микола «Шарпей», Юрій «Якут», Микола «БМП» та Сергій «Веселий» – бійці третьої стрілецької роти та роти вогневої підтримки Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони.

Їхній бат впродовж майже семи місяців успішно виконує бойові завдання на сході України, розповідають у 100-й бригаді ТрО.

Кілька днів тому цим хлопцям довелося відбивати масований штурм. Накривши шквальним артилерійським вогнем одну із наших позицій, ворог великими силами посунув уперед.

Зав’язався пекельний бій, під час якого двоє наших побратимів героїчно віддали свої життя за свободу рідної землі і за право українців називатися українцями. Солдат Іван Іванович Вознюк на псевдо Турист та старший солдат Андрій Богданович Вовк на псевдо Пуля – назавжди в строю бригади

Волинські тероборонівці відстояли позицію і змусили штурмову групу ворога відступити з великими втратами.

Читати ще: Президент на передовій нагородив військових волинської бригади

За проявлену мужність низка бійців Володимирського батальйону одержали бригадні відзнаки з рук командира Волинської бригади тероборони, полковника Руслана Ткачука.

Івана Вознюка та Андрія Вовка представлено до нагородження бойовими орденами посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus