USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На березі Гангу в Індії знайшли десятки людських тіл

11 Травня 2021 08:14
Тіла щонайменше 40 осіб були викинуті на берег річки Ганг в Індії – вони можуть бути жертвами COVID-19.

Про це інформує Українська правда з посиланням на BBC.

Тіла знайшли недалеко від кордону між штатами Біхар і Уттар-Прадеш. Деякі ЗМІ повідомляють, що було знайдено близько 100 тіл.

Місцевий чиновник Ашок Кумар після допиту місцевих жителів повідомив, що вірогідно тіла прибули з Уттар-Прадеш.

Повідомляється, що тіла були роздуті і на вигляд частково спалені. Вони могли опинитися в річці через те, що вздовж річки Ганг в Уттар-Прадеш проводять кремації жертв коронавірусу.

Деякі місцеві жителі і журналісти розповіли BBC Hindi про брак дров для кремації і про зростання витрат, пов’язаних з похоронами. У результаті деяким сім’ям не залишалося нічого іншого, як покласти тіла близьких просто в річку.

Місцевий житель Чандра Мохан розповів, що в людей немає грошей, щоб заплатити священику і оплатити на кремацію на березі річки: вимагається 2000 рупій, щоб дістати тіло з машини швидкої допомоги.

Індія є одним з епіцентрів пандемії у світі. Щоденно на Індію припадає близько третини усіх виявлених у світі випадків COVID-19. Прем’єр Індії Нарендра Моді заявив, що країна зіштовхнулася з «цунамі» інфікувань.

Станом на 11 травня в Індії виявили майже 23 млн випадків COVID-19, 250 тисяч людей померли.

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) заявила, що спалах COVID-19 в Індії був викликаний «ідеальним штормом» масових зібрань, більш заразними штамами і низьким рівнем вакцинації.

Низка європейських країн, Пакистан і США надсилають Індії допомогу.

Крематорії в столиці Індії Делі будують імпровізовані похоронні вогнища, бо в місті не вистачає місця для кремації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хворі люди Показати IP 11 Травня 2021 08:58
Це жертви релігії, що вмирають від простуди в золотих прикрасах, вмирають з голоду поруч із стадами корів, вмирають з молитвами до 10000 божеств...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus