USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На бізнес Шевченка влада тисне через його участь у виборах, – колишній генконсул

21 Вересня 2018 13:34
Тиск на бізнес нардепа Олександра Шевченка діюча влада розпочала після того, як він потрапив до топ-10 в рейтингу кандидатів в президенти України.

Таку думку озвучив екс-генконсул України у Стамбулі, голова управління «Майдану закордонних справ» Богдан Яременко під час ток-шоу «Право на владу».

«Порадувала СБУ: героїчно штурмом захопили ресторан «Сало» в Буковелі. А все чому? Бо в рейтингу на 10 місці з’явився представник УКРОПу Олександр Шевченко, тому його треба пресувати», – зазначив Яременко риторично поцікавившись, «чим вони займаються і куди це все йде».

На його думку, крім протидії зовнішньому агресору українці мають докласти всіх зусиль, аби всередині країни теж був спокій.
«Росія – ворог, і ми не маємо іншого виходу, як перемогти. Але якщо ми переможемо Росію і опинимось в країні, де СБУ віджимає бізнес, НАБУ і САП загрожують одне одному зброєю на вулицях мирного Києва… Це та Україна, в якій ми хочемо жити? Не думаю», – резюмував він.

Нагадаємо, 20 вересня у ТК «Буковель» та буковельській дорожній компанії «ПБС» в Івано-Франківську розпочалися обшуки. За словами Олександра Шевченка, причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в президенти України.

У Верховній Раді народні депутати звернулись до Петра Порошенка з заявою про те, що спроби його тиску через силовиків на політиків, які дозволяють собі критикувати президента, нічого не дадуть. Натомість президенту пригадали його торгівлю на крові з Росією та жадобу до власного збагачення за гроші держбюджету.

Очільник президентської фракції БПП «Солідарність» у Верховній Раді Артур Герасимов в розмові з депутатом Олександром Шевченком назвав ідіотами силовиків, які за командою Порошенка почали обшуки на курорті «Буковель» та дорожній фірмі «ПБС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus