USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Очільник фракції БПП назвав силовиків, які обшукують Буковель, ідіотами

21 Вересня 2018 11:32
Очільник президентської фракції БПП «Солідарність» у Верховній Раді Артур Герасимов в розмові з депутатом Олександром Шевченком назвав ідіотами силовиків, які за командою Петра Порошенка почали обшуки на курорті «Буковель» та дорожній фірмі «ПБС».

Про це нардеп розповів в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

У ТК «Буковель» та буковельській дорожній компанії «ПБС» в Івано-Франківську розпочалися обшуки. За словами Олександра Шевченка, причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в президенти України.

У Верховній Раді народні депутати звернулись до Петра Порошенка з заявою про те, що спроби його тиску через силовиків на політиків, які дозволяють собі критикувати президента, нічого не дадуть. Натомість президенту пригадали його торгівлю на крові з Росією та жадобу до власного збагачення за гроші держбюджету.

Під час ефіру Шевченко пригадав, що переслідування його компаній почалось з 2015 року, як тільки він вийшов зі складу фракції БПП «Солідарність».

Зі слів Шевченка, силовики ламають сейфи, хоча їм дають від них ключі. І це відбувається за 5 хвилин після того, як Порошенко завершує промову у Верховній Раді, в якій, зокрема, говорить і про розвиток бізнесу.
Підставою для фабрикування справи, зі слів Шевченка, стала ухвала суду, в якій йшлося, буцімто в ресторані «Сало», що знаходиться у курорті Буковель, є докази зберігання невикористаного при будівництві доріг матеріалу. Мовляв, ці дороги на весну «зійшли», хоча це, як каже Шевченко, не правда.

«Жодна дорога від «ПБС» не зруйнувалась, претензій не було. Ми даємо 10 років гарантії на свої роботи. Всі нові справи СБУ робляться під копірку тих, які відкривали декілька років тому», - зазначив нардеп.

З його слів, у приватній розмові голова президентської фракції Герасимов визнав, що такі дії силовиків – абсурдні.

«Пан керівник фракції прекрасно про це знає. Тому він підійшов до мене і сказав «які ж це ідіоти, які це зробили». Це ж Ваші слова були?» – звернувся Шевченко до Герасимова. Проте останній, який знаходився в цей час в студії, ці слова ніяк не прокоментував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коза Показати IP 21 Вересня 2018 14:45
Чому обурюються діями президента, якщо працює прокуратура?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus