USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Буковині масово отруїлися діти

31 Серпня 2018 19:46
На Буковині поліцейські встановлюють обставини масового отруєння неповнолітніх. Усі отруєні відпочивали і харчувалися в одному зі спортивно-оздоровчих комплексів міста Вижниця. Кількість отруєних дітей сягнула 14.

Про це повідомляє прес-служба поліції Чернівецької області.

Так, діти скаржилися на підвищення температури тіла, шлункові розлади та погане самопочуття. Серед них й неповнолітні віком від 5 до 12 років. Лікарі оглянули пацієнтів та діагностували харчове отруєння. Після надання допомоги потерпілих у задовільному стані відпустили додому. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюють причину отруєння, проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, у Києві зафіксували масові випадки отруєння шаурмою. За останніми даними, отруїлися 93 людини, серед них 12 дітей і одна вагітна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus